Segítség

2022.02.10. 17:55

Bajban a salgótarjáni állatmenhely: egy hétre elegendő élelmük maradt

A salgótarjáni állatvédők a nyilvánossághoz fordultak segítségért, mert elfogyott a pénzük, így nem tudják, hogy miből fogják ellátni az állatokat.

Nool

Forrás: Shutterstock

A Mancs Menedék Állatvédő Egyesület tagjai már több száz kutyát mentettek meg, most ők kérnek segítséget a közösségi oldalukon. Nincs tovább, nem kapunk több hitelt, közel 300 ezer forint a tartozásunk – kezdték bejegyzésüket, majd azzal folytatták, ha nem törlesztik az adósságukat, jövő héten már nem tudnak mit enni adni a bajba jutott kutyáknak. 

Mindennap küzdünk mindenért, ebbe már teljesen bele rokkanunk, mind lelkileg, mind anyagilag, mindenhogy. Mindenünk tönkre megy, mindenünk elfogy – írta az egyesület. 

Az itt élő állatok költségeit – ami magában foglalja a napi ételadagot, az állatorvosi költségeket, valamint a menhely fenntartását – az állatvédők saját zsebből és adományokból finanszírozzák. 

Sajnos, ha nem változik a helyzet, akkor az állatmenhely napokon belül komoly gondba kerülhet. Arról, hogy milyen formában lehet segíteni az egyesületnek, ide kattintva olvashatóak bővebb információk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában