Fejlesztés

2022.02.18. 07:00

Megújult a Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhely weboldala

A közelmúltban megújult a katolikus nemzeti kegyhely weboldala, sőt, már az In­sta­­­gramra is felkerült a zarándokok ezreit vonzó Mátraverebély-Szentkút.

Gerhát Karina

A liturgikus rend, a hírek és a programok mellett káprázatos képek is frissülnek az oldalon

Forrás: Ladóczki Balázs/NMH

Fotó: Ladoczki Balazs

Fel­használóbarátabb, letisztultabb és informatívabb is lett a nemzeti kegyhely weboldala. A teljes arculatváltás mellett a honlapon minden hónapban többször megjelennek a ferences szerzetesek tanításai is. A Lélek blogban az év első hónapjaiban Palkó Julián atya aktuális írásait olvashatják a látogatók – mondta el a Nool.hu-nak Orosz Lóránt. 

A nemzeti kegyhely igazgatója hozzátette: a Facebook- és az Instagram-oldalra a liturgikus rend, az aktuális hírek, valamint a programok mellett a káprázatos természeti szépségű, évszakonként megújuló kegyhely természeti látnivalóiról készült, folyamatosan frissülő képek szintén felkerülnek. 

A vasárnapi szentmisék online közvetítéseire továbbra is a honlapról lehet bekapcsolódni, és a Szentkút újság féléves kiadványai is elolvashatók immár az interneten – tudta meg hírportálunk Orosz Lóránttól. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában