Lenyűgöző alkotás

2021.12.23. 18:07

Idén is elkészült Somoskőújfalu mézeskalácsból készített makettje

Az előző évek sikerein felbuzdulva, idén is egy mézeskalácsfalu közös elkészítésére hívták Somoskőújfalu ügyes kezű lányait, asszonyait, kicsiket és nagyokat, családokat, baráti társaságokat.

nool

Forrás: Beküldött fotó

Szépen érkeznek a fotók felhívásunkra Nógrád megye minden részéről. Ahogy korábban is írtuk, az ünnepi készülődés jegyében az idén is meg szeretnénk osztani az olvasóinkkal az adventi várakozás színeit, csodáit. Ezért idén is arra kérjük a nógrádiakat, hogy küldjenek fényképeket a feldíszített főterekről, otthoni adventi koszorúikról, fényárba öltözött utcákról, így megmutatva országnak-világnak a „legdíszesebb” településeinket, s hogy hol hogyan varázsolják ünnepivé a falu, a város főterét, fő utcáit.  

Somoskőújfalu mézeskalácsból készített makettje először 2019-ben épült meg a helyiek szorgos keze által. A karácsonyi finomságból készített kis település idén is elkészült, melyről Szilágyiné Sándor Gertrúd küldött fotókat hírportálunknak. 

− A felhívásra idén is szép számmal jelentkeztek, hozták el a remekműveiket, amelyeket azután egy csodaszép mézeskalácsfaluként állítottunk ki. Az elkészült és leadott alkotásokra Somoskőújfalu facebook oldalain szavazni is lehet, és amely a legtöbb szavazatot éri el, díjazásban részesül. A mézeskalácsfalu minden nap ki van világítva, és megtekinthető a falu kultúrházának jobb oldali szárnyában, a Klubhelyiség ablakában, 15 órától 22 óráig. Érdemes világosban és sötétben is megnézni − írta Szilágyiné Sándor Gertrúd.

Nem semmi csodát hoztak össze a somosiak
Forrás: Beküldött fotó

A városok, falvak karácsonyi dekorációit bemutató fotókat beküldhetik a [email protected] e-mail-címre legkésőbb december 25-ig. Kérjük, hogy lehetőség szerint jó minőségű, éles, nem homályos fotókat küldjenek, írják oda azt is, melyik településen készült a fotó, a levél tárgyába pedig írják be: „karácsony 2021”. A megfelelő minőségű fotók a Nool.hu-n és a Nógrád Megyei Hírlapban is megjelennek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában