A nógrádi ügyvezető igazgató is a kínai vakcina mellett voksol

Varga Béla, a Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója az összes vakcinát hatásosnak tarja, viszont ő a kínai mellett teszi le a voksát.

G. K.

– Kiemelkedően fontosnak tartom, hogy minél rövidebb idő alatt minél több ember kapja meg a védőoltást, hiszen láthatjuk, milyen hatalmas veszély leselkedik ránk. Nem tudjuk, milyen típusú mutánsok vannak, illetve, melyik melyikkel keveredik. Az ország újraindításához az szükséges, hogy több millió állampolgár megkapja az oltást – mondta el portálunk érdeklődésére Varga Béla.

A Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója hozzátette: az összes vakcinát hatásosnak tarja, viszont ő a kínai mellett teszi le a voksát.

– Kínából indult ki ez a fertőzés, ott diagnosztizálták az első betegeket, ezért úgy vélem, ők tudnak a legtöbbet a vírusról. Éppen ezért úgy gondolom, hogy biztonságos és rendkívül hatékony a Sinopharm-vakcina – hangsúlyozta Varga Béla.

Kifejtette továbbá: mindenkinek hiányzik a régi élete, ahhoz, hogy visszakapjuk, az szükséges, hogy minél többen be legyünk oltva.

– Senkinek sem jó ez a jelenlegi helyzet, hiszen nehezen viseljük a korlátozásokat, amik sajnos az emberek életminőségére is kihatnak. Szinte mindenkiben van egyfajta szomorúság, düh, illetve tehetetlenségérzés. Ezek megszüntetésére jelen pillanatban csak egy gyógyír van, az pedig a vakcina. Fontos, hogy minél előbb megkapja mindenki, hiszen utána már szabadon lehet majd mozogni. Az oltás azok számára is nélkülözhetetlen, akik a közeljövőben vágynak a kikapcsolódásra, az utazásra. Úgy gondolom, lesznek olyan hotelek, légitársaságok, akik csak azoknak az embereknek fognak szolgáltatást nyújtani, akik már megkapták a vakcinát és rendelkeznek a megfelelő okirattal – emelte ki Varga Béla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában