baleset-megelőzés

2019.02.16. 15:50

Táborban nevelték közlekedésbiztonságra a fiatal generációt

Megtartotta éves évértékelő beszámoló­ját a Salgótarjáni Városi Bale­set­megelőzési Bizottság. A meghívottakat Ponyi Béla ka­pitányságvezető, a bizottság elnöke köszöntötte.

T.-N. O.

Tavaly is nagy sikert arattak a gyermektáborok 

Forrás: NMH

A rendezvényen Vojtkov­szky Attila, a baleset-megelőzési bizottság titkára ismertette a városi rendőrkapitányság illetékességi területén történt balesetek alakulását és azok legfőbb okait, illetve a tavalyi évre tervezett és az idén végrehajtott baleset-megelőzési programokat. Kitért arra is, hogy a városi versenyekről többen is bejutottak az országos és megyei közlekedésbiztonsági megmérettetésekre is. Tavaly nyáron két gyerektábort is szerveztek, így közel 80 gyermeknek tudtak örömöt szerezni.

Tavaly is nagy sikert arattak a gyermektáborok
Fotó: NMH

Vojtkovszky Attila végül az idei célkitűzések között megemlítette a családok, a gyermekek és az időskorúak minél hatékonyabb közlekedésbiztonságra nevelését, az eddiginél is több előadás és foglalkozás szervezését, valamint a közúti közlekedéssel leginkább érintett 18 és 55 év közöttiek hatékonyabb bevonását a baleset-megelőzési programokba is. T.-N.O.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában