Lopás

2018.10.16. 14:50

Több sziráki ingatlanba is betörtek – egyiküket még mindig keresik

Egy 20 éves sziráki férfit állítottak elő és vettek őrizetbe a pásztói rendőrök.

Fotó: police.hu

A Pásztói Rendőrkapitányság lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves sziráki férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított október 14. és október 15. között társával együtt a sziráki közösségi ház kerítésén átmászott, majd az ingatlan ajtaját befeszítették és onnan vízforralót, szeszes italokat, élelmiszereket és különböző használati tárgyakat tulajdonítottak el.

Fotók: police.hu

A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy társával együtt október 15-én a reggeli órákban az egyik sziráki családi ház kerítésén átmászott, majd az ingatlan garázsának és fészerének ajtaját felfeszítették. A két férfi ezt követően az ingatlanban kutatást végzett és onnan agancsokat és elektromos vezetéket tulajdonított el.

A bejelentést követően a 20 éves helyi férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A nyomozók az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták. A hatóság tagjai vizsgálják, hogy a 20 éves helyi lakos más hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható-e. Társa felkutatása folyamatban van.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában