Szabálytalanság

2024.05.23. 14:11

Gondolkodás nélkül áthajtottak a piros lámpán Salgótarjánban (videó)

A 21-es főút salgótarjáni szakaszán a rendőrlámpa tilos jelzésén hajtott be a kereszteződésbe az a két autós, akiket a rendőrök a napokban a szabályszegésen kaptak.

Nagy Orsolya

Szűkebb hazánk közútjain rendszeresek a különböző technikai eszközzel folytatott rendőri ellenőrzések a balesetek megelőzése érdekében – hívta fel a figyelmet a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Közlekedési lámpa
Jópáran figyelmen kívül hagyják a közlekedési lámpa tilos jelzését
Forrás: Shutterstock

Mint fogalmaztak, a napokban Salgótarján belterületén a 21-es főút egy forgalmas kereszteződésében, a szemerkélő esőben rögzítették a rendőrök azt a két gépkocsit, amelynek vezetői a forgalomirányító lámpa tilos jelzése ellenére haladtak át a kereszteződésen. Hozzátették: az egyenruhások a gépkocsivezetőkkel szemben szabályszegés elkövetése miatt eljárást indítottak.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, hogy tartsák tiszteletben a közlekedési szabályokat, így különösen a jelzőlámpák jelzéseit annak érdekében, hogy mindenki biztonságban hazaérjen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában