Nool.hu podcast

2024.01.18. 06:54

Börtönben a kettős gyilkos és a bátonyterenyei postást kirabló testvérek is (podcast)

A Nógrád Vármegyei Főügyészség szóvivője, dr. Deák Bertold a diósjenői kettős gyilkos, valamint a bátonyterenyei postai kézbesítőt kirabló testvérek ügyeiről is részletesen beszámolt a Hír FM-en.

Angyal Eszter

Mint arról a nagy port kavart ügyről decemberben a Nool.hu beszámolt: a Nógrád Vármegyei Főügyészség több emberen elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat egy 49 éves diósjenői férfival szemben, aki 2009 év elején előbb a 19 esztendős, majd a 14 éves nevelt lányát is megölte. Nagy érdeklődés övezte azt az esetet is, ahol három testvér kirabolt Bátonyterenyén egy postai kézbesítőt – az ügy vádlottjainak a letartóztatását a Nógrád Vármegyei Főügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró még decemberben el is rendelte.

Hat év börtönbüntetésre és hat év közügyektől való eltiltásra számíthat továbbá két nógrádi bűnöző is: egy 37 éves nő az ügyészség fellebbezése nyomán kapott súlyosabb büntetést, miután kirabolt egy salgótarjáni boltot, és vádemelési fázisba ért annak a 30 esztendős férfinak az ügye is, aki egy salgótarjáni presszóban kinézett 70 éves áldozatát meglopta, majd annak érdekében, hogy meg tudja tartani a megszerzett értékeket, még bántalmazta is az idős férfit.

Mindezekről a Nógrád Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője, dr. Deák Bertold beszélt kedd reggel az FM 99.3 MHz-en, a Hír FM salgótarjáni frekvenciáján. Akik lemaradtak a rádióműsorról, hírportálunkon visszahallgathatják a beszélgetést:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában