Megelőzés

2023.05.16. 09:49

Tesztelték a nógrádi diákok bűn- és balesetmegelőzési ismereteit (videó)

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság prevenciós szakemberei is képviseltették magukat az Ipoly Challenge elnevezésű rendezvényen.

Nool

A Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola, valamint a BadiszVSE második alkalommal szervezte meg az Ipoly Challenge 2023 Honvéd Kadét Járőrversenyt, amelyen a rendezvény egyik állomásánál a csapatok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűn- és balesetmegelőzési szakembereivel találkoztak. Az Ipoly-híd melletti területen megszervezett megmérettetésen a középiskolás diákok teszt formájában adtak számot általános ismereteikről bűn- és balesetmegelőzés területén. A programot színesítette a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság lovas járőrpár megjelenése is.

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a nógrádi rendőrök minden alkalmat megragadnak annak érdekében, hogy a lakosság minél szélesebb körben megismerkedhessen a határvadász hivatással. Ez most sem volt máshogy, így a rendezvényen résztvevőket tájékoztatták a szerződéses határvadász szolgálatra jelentkezés feltételeiről, és a várható szolgálati feladatokról.

A jelentkezéssel és a képzéssel kapcsolatban további információk a rendőrség honlapján megtalálhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában