Lezárt akta

2022.04.09. 09:14

Nyél nélküli fejszével ütötte le hátulról falubelijét a ságújfalui rabló

Rablás és súlyos testi sértés miatt kell felelni az ügyészségen a ságújfalui lakosnak.

Nool

Forrás: police.hu

A rendőrség közleménye szerint a férfi 2021. december 30-án az esti órákban Ságújfaluban a családi háza előtti kapubejárón hátulról egy nyél nélküli fejszével fején megütötte falubelijét, aki a füves vízelvezető árokba esett. Ekkor a támadó a férfi nadrágja zsebéből a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel és okiratokkal együtt kivette, majd a helyszínről elszaladt.

A bejelentést követően a salgótarjáni rendőrök pár órán belül azonosították, elfogták, kihallgatták és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 30 éves férfit. Az elvett és elrejtett okiratokat, valamint a férfi ruházatának átvizsgálásakor az elvitt készpénz egy részét megtalálták és lefoglalták.

police.hu

A jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló ságújfalui lakossal szemben rablás bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlete és okirattal visszaélés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Salgótariáni Rendőrkapitányság. A rendőrük az eljárás vizsgálati szakaszát befejezték, és az iratokat a napokban átadták a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában