Gyilkosság

2022.04.29. 08:13

Durva dolgokat találtak az USA-ban feldarabolt gyarmati nő gyilkosának gépén

Több száz videót mentett el a gyilkos, aki elmondta, miért gyilkolt.

Nool

Forrás: G. Orsolya Facebook-oldala

A Bors amerikai hírforrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy több száz videót mentett lejátszási listáira G. Orsolya gyilkosa, David Bonola. A videók egy része híradások New York-i bűncselekményekről, míg másik része a nők meghódításáról szólt. 

A gyilkos YouTube-fiókja tele van erőszakos videókkal – írta a New York Post. A gyilkos több ezer videót gyűjtött össze, amelyekből 754 videó olyan híradásokról szól, amelyekben lövöldözésekről, nemi erőszakokról, késes gyilkosságokról számolnak be. 

Az erőszakos bűncselekményekről szóló videók mellett több olyan lejátszási listát is összeállított, amelyek a randevúzásról és romantikus kapcsolatokról szólnak. A legalább 262 videót tartalmazó lista megszállottan keresi, hogyan lehet meghódítani a nőket. Az előzőeken túl a videók egy része arról szól, hogyan lehet túllépni egy rosszul sikerült kapcsolaton.

A cikk arra is kitér, hogy Dávid Bonola a bíróságon elmondta, azért ment el az áldozat otthonába, hogy meggyőzze a nőt korábbi románcuk újrakezdéséről. Mivel ezt nem érte el, meggyilkolta a nőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában