Tragédia

2022.04.22. 15:21

Viszonya volt gyilkosával az USA-ban feldarabolt gyarmati nőnek

A férfi és Orsolya úgy összeveszett a gyilkosság napjának reggelén, hogy David B. kést ragadott és 58 alkalommal szúrta meg a nőt, majd a testrészeit egy sporttáskába gyömöszölte.

Nool

Orsolya a családjával

Forrás: Facebook

A Bors a The Sun rendőrségi információra hivatkozva azt írta cikkében, hogy a családnál korábban ezermesterként dolgozó, a gyilkossággal és a holttest eltüntetésével gyanúsított David B. csütörtökön beismerő vallomást tett.

Azt mondta a rendőröknek, hogy az utóbbi két évben alkalmi viszonyt folytatott Orsolyával. Az portál kiszúrta, hogy a 44 éves férfi többször is félreérthető üzenetet küldött a házas nőnek a Facebookon.

A csütörtöki sajtótájékoztatón is elhangzott, hogy Orsolyának és a férfinek alkalmi, intim viszonya volt az elmúlt két évben. Az egyelőre nem tisztázott, ez mikor és hogyan kezdődött, de a The Sun azt írja, David B. korábban ezermesterként dolgozott a családnál és a közelben lakott.

Az angol portál beszámolója szerint a férfi és Orsolya úgy összeveszett a gyilkosság napjának reggelén, hogy David B. kést ragadott és 58 alkalommal szúrta meg a nőt testszerte. Ezután egy sporttáskába tette a holttestet, és elrejtette.

 

Címkék#gyilkosság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában