Celebmustra

2024.02.11. 19:58

Polgármesterség, disznótor és új tetoválás – ez történt a nógrádi celebekkel a héten

Összegyűjtöttük, mi minden történt a nógrádi celebekkel a héten.

Nool.hu

Komoly döntést kellett hoznia Szorcsik Vikinek, ezért egy darabig nélkülöznünk kell a szexi fotóit.

Nagy bejelentéssel jelentkezett ismét Gáspár Győző, a celeblétet politikai megbízásra cserélné le az idősebb Gáspár testvér.

Radics Gigi a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, miszerint őt is jelölték az Év énekesnője kategóriában a GLAMOUR Women of the Year 2024 gála díjára.

Szoboszlai Dominik magyar válogatott labdarúgó, a Premier League-ben szereplő Liverpool támadó középpályása új tetoválást varratott a mellkasára. Misurak Marci, salgótarjáni tetováló fejtette ki portálunknak véleményét ezzel kapcsolatban.

Főzőversennyel, kiállítás megnyitásával, illetve kulturális bemutatókkal színesítve rendezte meg a Mohorai Népdalkör Egyesület első alkalommal a hagyományőrző napját, amire Gáspár Zsolti személyében sztárvendéget is vártak.

A nógrádi celeb minden évben alapos orvosi kivizsgálásnak veti alá magát, ám most rossz híreket kapott orvosától.

Hétköznapi emberek nem hétköznapi tárgyaikkal üzletelnek – nagy vonalakban erről szól a Tv2 legújabb műsora, a Kincsvadászok. A péntek esti adásban egy salgótarjáni mini sparheltre licitálhattak a szakértők.

Az endrefalvai származású énekeső egy félperces videót tett közzé közösségi oldalán, amelyben – tőle már megszokott módon – káprázatosan énekel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!