A siker sukár!

2024.02.06. 16:55

Gáspár Győző nem adja fel, ismét polgármesteri székért indul harcba (videó)

Nagy bejelentéssel jelentkezett ismét a nógrádi showman, a celeblétet politikai megbízásra cserélné le az idősebb Gáspár testvér.

Nool.hu

Mágó Károly Vaker című műsorában mesélt jövőbeli terveiről Győző. 2009 után ismét megméretteti magát a politikusi pályán, de a részletek egyelőre még titkosak – írja az Origó.

Annyit azonban már elárult a készülő projektjéről a nógrádmegyeri celeb, hogy egy 500 fős település első embere szeretne lenni. Elmondása szerint a helyiek örülnek a kezdeményezésnek, és remélik, hogy ismertsége és kapcsolatai révén új lendületet kaphat a falu fejlődése is.

A műsorban Győző részletekbe menően beszélt arról, hogy a változás nem csupán a politikai ambícióit érinti, hanem a személyes megjelenését is. Úgy döntött, hogy ruhatárát alapvetően megújítja, és a jövőben visszafogottabb öltözködési stílust fog követni, elhagyva eddigi színes, feltűnő viseletét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!