Érdekesség

2024.02.07. 19:58

Új tetoválás díszíti Szoboszlai Dominik mellkasát – a tarjáni szakember sem állta meg szó nélkül

Szoboszlai Dominik magyar válogatott labdarúgó, a Premier League-ben szereplő Liverpool támadó középpályása új tetoválást varratott a mellkasára. Misurak Marci, salgótarjáni tetováló fejtette ki portálunknak véleményét ezzel kapcsolatban, aki az egyes szimbólumok jelentésébe is beavatott.

Sipos Nina Vivien

Az alkotást készítő művész, Törőcsik Dániel a közösségi oldalán osztotta meg a képeket az új tetoválásról, amely máris terjed a világhálón

Fotó: Törőcsik Dániel Instagram-oldala

Mint arról az Origo Sport is részletesen beszámolt: Szoboszlai Dominik egy újabb sérülését követően kihagyta a vasárnapi, Arsenal elleni Premier League meccset. A focista egyelőre azon van, hogy minél előbb felépüljön és visszatérhessen a pályára, emellett pedig a lazításra is időt szakít, hiszen egy új tetoválást varratott magára a napokban.

Az alkotást Törőcsik Dániel készítette, aki az Instagram-oldalán osztotta meg a képeket az új tetoválásról: „Nagyon köszi a bizalmat, mozgalmas napok voltak! Erőltetett menet volt, de le a kalappal előtted! Kemény vagy Tesó! Folyt.köv.” 

Jelentőségteljes értelmezése van a középpályás tetoválásának

Misurak Marci, az egyik Salgótarjánban található szalon tetoválója portálunk érdeklődésére elmondta, hogy alapvetően egy alaposan megtervezett és színvonalas tetoválásról van szó, amely a maga stílusában egy profi alkotás. Hozzátette: ezeket a mintákat megtervezni, a vendég elmondása és igénye alapján összeállítani igen nehéz és időigényes feladat.

Arra is kitért, hogy az egyes motívumok Szoboszlai Dominik mellkasán mit jelképeznek.

– A bolygók mély jelentéssel bírnak, ez pedig egy tetoválás esetében is így van. A Nap jellemezheti az embert úgy, mint egy hatalmas, létfontosságú energiával rendelkező személyt vagy egy olyan egyént, aki forró temperamentumú és hihetetlenül erős szellemiségű – mondta Misurak Marci, majd hozzáfűzte: – A Hold e tekintetben egyfajta békét szimbolizál, és azt jelenti, hogy az ember nagyon nyugodt, csendes és titokzatos szemlélő. A Jupiter a hatalmat és a császárságot jelöli.

Fontos eseményeket szimbolizálnak

Kifejtette továbbá: a Mars bolygónak két teljesen különböző jelentése lehet az ember nemétől vagy belső meggyőződésétől függően. Például egy férfi számára a Mars a háborút szimbolizálja, utalhat a jellemére és a bátorságára, azonban egy nő esetében a bolygó inkább a termékenység istenét érzékelteti, vagyis jólétet és szerencsét jelent. A Merkúr a mozgást szimbolizálja, sok köze van a sikeres emberekhez. A Föld bolygó az élethez, a termékenységhez kapcsolódik, ezért egy jó képzelőerővel rendelkező személyt jelöl. Az Uránusz az az égitest, amely felelős az ember kreativitásáért és találékonyságáért. A Vénusz az egyetlen, amely jobban megfelel a nőknek, hiszen a szépséghez kapcsolódik.

– A Szaturnusznak gyakran van rejtett jelentése: elutasít mindent, ami anyagi, így, ha valaki előrelépést akar elérni a karrierjében, akkor nem szabad ilyen testmintát alkalmazni, bár ezt a kozmikus pillanatot néha fegyelemmel társítják – magyarázta a szakember.

A magunkra tetovált dátumok általában fontos eseményeket szimbolizálnak, esetleg a szerencseszámainkra utalnak, ez Szoboszlai Dominik esetében is valószínűleg így van.

A családfa: az élet fája

Bemutatja azt az egészen terebélyes rokonságot, akik szükségesek voltak ahhoz, hogy mi mindannyian a világra jöjjünk. Ahogy a fa gyökeret ver és elágazik, úgy egy család is ugyanezt teszi, új életet teremtve.

– Szépen megtervezett és gyönyörűen elkészített geometrikus hatású ábrákkal, jelentőségteljes számokkal, szimbólumokkal, szavakkal összefűzött tetoválás ez. Gratulálok a készítőjének, profi munka – emelte ki Misurak Marci.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!