Fotók

2024.02.05. 16:58

„Kétszer meggondolom, milyen képeket teszek ki!” – komoly döntést hozott Szorcsik Viki

Komoly döntést kellett hoznia a salgótarjáni születésű színésznőnek, ezért egy darabig nélkülöznünk kell a szexi fotóit.

Nool.hu

A Power of Love műsorvezetőjének is jól esnek a bókok, amiket nap mint nap kap a férfiaktól, de még a nőktől is.

Sokat utazom, mert imádom azt a fajta szabadságot, amit az utazás ad. Útjaim során gyakran járok tengerpartokon, imádom a tengert, az óceánt és igen, imádok bikiniben lenni, szoktam bikinis képeket is posztolni. Persze ilyenkor még az átlagosnál is több hozzászólást, üzenetet kapok. Ezek nagy része tényleg kedves udvarlás, de sajnos vannak, akik nem állnak meg itt, hanem durva, szexista módon fejezik ki tetszésüket…

A színésznő nem mesélt példákat, mindenkinek a képzeletére bízza, milyen levelekkel találkozott már.

Ezért is van, hogy már nem nyitom meg az üzeneteimet, de mi van, ha éppen ott jön egy munkafelkérés? Szóval ez nehéz dolog, tudom, hogy nem csak én vagyok így ezzel. De éppen ezért most úgy döntöttem, egy jó darabig nem osztok meg szexi bikinis fotót, kétszer meggondolom, milyen képeket teszek ki!

– idézte a Ripost a gyönyörű színésznőt.

Viszont búslakodásra nincsen ok, hiszen az internet viszont nem felejt, így az alábbi cikkünkre kattintva megnézhetitek Viki évekkel ezelőtt készített teljesen meztelen fotóit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!