Hol van az a lány?

2024.01.23. 16:58

Szerelemre vágyik Beat

Bármennyire is kilátástalannak tűnik a Fekete Vonat gyarmati származású énekesének élete, mégis párkapcsolatra vágyik.

Nool.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy éve omlott össze a balassagyarmati származású Fehér Tibor élete a Fekete Vonat jubileumi nagykoncertje után, amikor kiderült, hogy a zenészek semmit sem kerestek karrierjük legfontosabb koncertjén. 

Beat ekkor indult el a lejtőn. Munkásszállóra került, ahonnan milliós értékű kabátjait is meglovasították. Úgy tűnik, ez sem lehet akadálya annak, hogy szeressen és szeretve legyen. 

A Bors szúrta ki, hogy a zenész a napokban egyre gyakrabban jelentkezik a közösségi oldalain olyan tartalommal, ami arról szól, hogy szeretne újra szerelmes lenni.

Beat keresi "azt" a lányt...
Fotó: Fehér Tibor/Facebook / Forrás: Bors

A zenész lelke úgy tűnik mostanra áll készen egy új kapcsolatra, talán végre tudomásul vette, hogy amit annak idején elrontott, azt már soha többé nem lehet megjavítani. Hogy Beat pontosan hogy képzeli el az új kedvesével az életet, arról nincsenek hírek, mindenesetre merész vállalkozásnak tűnik úgy udvarolni, hogy a hírességnek még egy talpalatnyi hajléka sincs, ahol fogadhatná a hölgyismerőseit. Na de lehet, hogy ez neki nem akadály – írja a bulvárlap. 

Beat jelenleg is az utcán él, illetve egy egy szerényebb hajlékban, ahova a barátai engedik be alkalmanként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!