Celebek

2023.09.24. 19:58

Dögös fotó, szinkronszínészet és szerelem – ez történt a nógrádi celebekkel a héten

Összegyűjtöttük, mi minden történt a nógrádi celebekkel a héten.

Nool.hu

Szorcsik Viki a Power of Love műsorvezetőjeként igyekszik segíteni a szerelmet kereső versenyzőket. De mit gondol ő a szerelemről? Milyen férfi tudja levenni a lábáról? Mit gondol a házasságról? Ezekről faggatták a gyönyörű nógrádi származású színésznőt, aki minden kérdésre őszintén válaszolt.

Radics Gigi mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy bevállalta és a Dancing With the Stars egyik versenyzője lett.

Elképesztő formában van Radics Gigi, akinek az élete körül javában zajlanak az események az elmúlt hónapokban. A héten egy őrülten szexi fotóval izzasztotta a levegőt.

Töretlenül szárnyal az endrefalvai énekesnő karrierje. Hamarosan a Dancing with the Starsban fog táncolni, szombaton pedig a Mutasd a hangod!-ban is feltűnt.

Az aranytorkú énekesnő olyat énekelt a TV2 stúdiójában, amilyet már a Megasztár óta megszokhattunk tőle.

Szolnoki Pétert a Bon-Bon együttes énekeseként ismerte meg az ország. Sokan azonban talán nem is tudják, hogy a salgótarjáni születésű zenésznek valójában mi minden van még a tarsolyában.

Pindroch Csaba a napokban osztotta meg közösségi oldalán, hogy szülei a smaragd lakodalmukat ünnepelték. A színész büszkén osztotta meg azt az örömteli eseményt, hogy szülei már 55 éve boldogan élnek együtt. Pindroch Csaba és családja a jeles alkalomból együtt örült és ünnepelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!