Bon-Bon

2023.09.22. 16:35

Szolnoki Péter szinkronszínészként is kiválóan muzsikál

Szolnoki Pétert a Bon-Bon együttes énekeseként ismerte meg az ország. Sokan azonban talán nem is tudják, hogy a salgótarjáni születésű zenésznek valójában mi minden van még a tarsolyában.

Nool.hu

Szolnoki Péter

Forrás: Facebook / Szolnoki Péter

Legutóbb a Gömör és Nógrád Rádióban egy salgótarjáni kötődésű előadóművésszel, Alapi Istvánnal beszélgetett a KüldetésTUDAT című műsor házigazdája, Bódi László. A beszélgetésből akkor egyebek mellett kiderült, hogy a gitárvirtuóz mennyire büszke nógrádi gyökerei, s hogy hazaszeretete igazán példamutató lehet mások számára is.

Szeptember 24-én, vasárnap, 18 órakor pedig ismét egy, a városban született hírességet ültet a mikrofon mögé a riporter. A rádióműsor vendége ugyanis nem más lesz, mint Szolnoki Péter, a Bon-Bon együttes énekese, akiről a beszélgetés során többek között kiderül majd, mennyire sokoldalú zenei tehetséggel is rendelkezik. Elöljáróban csak annyit, hogy játszik többek között fuvolán, pikolón, klarinéton, basszusgitáron, gitáron és zongorán, miközben évek óta szinkronszínészként is kiválóan muzsikál.

Emellett belefogott a musicalek írásába is, sőt előszeretettel és sikeresen mozog a pop, a rock, a jazz, a klasszikus és az egyéb zenei műfajokban is. A hallgatók megtudhatják, hogy a zenekari frontembert milyen családi szálak kötik Gömörhöz, továbbá beszél a tehetség ápolásáról, de azt is elárulja, miért tartja fontosnak, hogy minden ember tiszta szívből és szeretettel űzze választott hivatását, munkáját.

A közelmúltban jelent meg az együttes új klippje:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!