Énekesnő

2023.09.21. 16:57

Radics Gigi is feltűnik a Mutasd a hangod!-ban

Töretlenül szárnyal az endrefalvai énekesnő karrierje. Hamarosan a Dancing with the Starsban fog táncolni, szombaton pedig a Mutasd a hangod!-ban is feltűnik.

Nool.hu

Radics Gigi a Mutasd a hangodat! szombati adásában lesz látható

Forrás: TV2

Most szombaton láthatják és hallhatják majd a TV2-n a nézők, ahogy Radics Gigi és a szerencsés szereplő együtt duetteznek. Gigi nagyon élvezte a Mutasd a hangod! forgatását erről a TV2 Mokka című műsorában mesélt. 

Mint ahogy az Origo is megírta, a műsor egy új formátum, amiben azt kell kitalálni, hogy ki tud és ki nem tud énekelni. A szereplők semmilyen hangot nem adnak ki, tátogva playbackel-nek, azonban olyan jól színészkednek, hogy még a profi énekesek sem tudnak kiigazodni rajtuk.

Néhányan nagyon ügyesen eljátsszák, szóval itt igazából a gesztikulálásra próbáltunk figyelni. Legalább is én, hogy mennyire hiteles az, ahogy próbál playbackel-ni...volt, aki teljesen megvezetett minket...

– magyarázta Radics Gigi, aki a mai napig szokott izgulni a fellépések előtt.

Én elsősorban, ez lehet, hogy önzően hangzik, de magam miatt izgultam, hogy minden rendben legyen. Rá is próbáltam figyelni, de alapvetően nem tudjuk itt, hogy jót kapunk vagy rosszat, és úgy voltam vele, hogy megpróbálok elvonatkoztatni, bármi lesz

– tette hozzá az énekesnő, aki úgy fogalmazott, rájött az évek során, hogy kameraláza van. Hogy ez mennyire lesz feltűnő, kiderül szombaton: 18:55-től Mutasd a hangod! a TV2-n. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!