Táncparkett

2023.09.19. 16:50

Előkerült a sejtelmes felvétel, ami mindent elárul Radics Gigiékről

A nógrádi énekesnő mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy bevállalta és a Dancing With the Stars egyik versenyzője lett.

Nool.hu

A Kiskegyed.hu írásából kiderül, hogy nagy lendülettel készülnek táncos párjával a megmérettetésre, Baranya Dáviddal már szemre is összeillő párost alkotnak.

Gigi nemrég jelentette be, hogy elköltöztek kislányával, már nem élnek együtt Bella szobrászművész apukájával. Gigi azonban megrázta magát és nagyon tud a feladataira koncentrálni. Még szinte semmit nem árultak el abból, hogyan is zajlik a felkészülés, de most végre két videó is jött Instagram-történetében. Érezhető az elkapott pillanatokból, hogy igen jó hangulatban dolgozik együtt az énekesnő és a táncos.

Gigi vidám, mosolygós, majd, izgalmas, titokzatos. Vagyis minden jel arra mutat, hogy rohamléptekkel készülnek a táncos műsorra, kemény a felkészülés, de a hangulat az aztán pompás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!