Tündérszépek 2024

2024.05.04. 14:42

Tündérszépek: Még nem késő, hogy te is versenybe szállj a koronáért!

Manapság egyre népszerűbbek a szépségversenyek hazánkban, amely nem is meglepő, hiszen ezek a megmérettetések remek lehetőséget nyújtanak arra a lányoknak, hogy betekintsenek a szépségipar kulisszái mögé, és kipróbálják magukat ebben a kihívásokkal teli világban. Jelentkezz a Tündérszépekre és váltsd valóra régóta dédelgetett álmodat!

Sipos Nina Vivien

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, márciusban kezdetét vette a Tündérszépek fotózás, amelyen számos szépséget kapott lencsevégre Hüvösi Csaba fotósunk. Fóris Andrea, Deák Milla Manna és Jakubovics Mónika motiváltan és merészen vágtak neki ennek a nagy kalandnak azért, hogy bizonyítsanak saját maguknak, valóra váltsák álmukat és megmutassák ország-világ előtt, hogy őket illeti a korona. A Nógrád vármegyei jelentkezőkre már lehet szavazni a nool.hu oldalon, de várhatóan még akadnak majd olyan hölgyek, akik szívesen versenybe szállnának.

18 és 35 év közötti jelentkezőket várunk

A vetélkedő minden bizonnyal komoly izgalmakat és különleges pillanatokat fog hozni, hiszen 18 és 35 év közötti gyönyörű lányok nevezhetnek be a Tündérszépekre az ország bármely szegletéből. A kiválasztás a jelentkezéssel együtt indul el, a zsűrizés folyamatos. A nógrádi szépségek Heves és Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel szállnak harcba a regionális fordulóban. Innen a zsűri döntése alapján a legszebb fog tovább jutni az országos döntőbe, valamint a közönség online szavazatai alapján még egy lány kerülhet be a mezőnybe a többi régió győztesével szeptemberben.

A főnyeremény egy éves autóhasználat, mobiltelefon és szépségápolási csomag. A lányokat mentorok kísérik majd végig a vetélkedőn, ráadásul már az is kiderült, hogy kik fognak segíteni nekik! 

Tótpeti Lili, a Miss World Hungary 2021 nyertese mellett idén Köllő Babett magyar színész és műsorvezető, illetve Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary szépségkirálynője lesz a versenyzők segítségére.

Jelentkezz!

Még bátran jelentkezhetsz, ugyanis meghosszabbítottuk a nevezést egészen május 12-én éjfélig! Nem kell mást tenned, mint kitölteni a személyes adataiddal a jelentkezési lapot és feltölteni magadról három fényképet. Legyél te az, aki személyesen is találkozhat a mentorokkal, és váltsd valóra az álmodat. Legyen tiéd a korona!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!