Botrány

2023.03.09. 19:18

Félmillióért már vehetsz egy slágert a Fekete Vonat rapperétől

Újabb botrány kezd kialakulni a Fekete Vonatból megismert Beat körül: a balassagyarmati származású művésznek ezúttal az ingyenmunkából lett elege.

Nool

A Fekete Vonat sztárja, Beat nem adja olcsón slágereit

Forrás: Bors

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki egy ütős slágert szereten íratni a Fekete Vonat rapperével, Beat-el. A balassagyarmati származású zenésznek ugyanis úgy tűnik, hogy elege lett az ingyenmunkából – szúrta ki a Bors. 

Ahogy arról hírportálunkon korábban beszámoltunk, Fehér Tibor komoly anyagi problémákkal küzd, családi gondjai miatt pedig a Kőbányai úton egy munkásszállón húzta meg magát. A rapperre rájárt a rúd az elmúlt időben: nem elég, hogy félmilliót érő kabátait is ellopták nemrég, de hatalmas botrányba keveredett februárban, amikor egy nappal a kiírt dátum előtt lemondta a korábban meghirdetett fizetős online koncertjét. Noha döntését az indokolta, hogy elmondása szerint nem gyűlt össze elég pénz, rajongói végtelenül kiakadtak rá: csalónak nevezték és követelték tőle az előre elutalt pénzüket.  

Beat a magánéleti problémák mellé ezt a terhet már egyre nehezebben viselte, sőt, úgy érezte, hogy lejárató kampány indult ellene. Facebook-oldalán megígérte, hogy mindenkit kártalanít majd és ha a helyzet úgy hozza, a koncertet is megtartja.

A zenész mindenbe megpróbál belekapaszkodni annak érdekében, hogy javítson anyagi helyzetén, s úgy érzi, hogy talán épp ezt akarják sokan kihasználni. Saját elmondása szerint számtalan sláger fűződik a nevéhez, és most jött el az ideje annak, hogy ezekből hasznot húzzon. Közösségi oldalán pedig elég egyértelműen fogalmazott: elege van az ingyenmunkából – írja cikkében a Bors.

A napokban közzétett bejegyzésében igen komoly gázsit jelölt meg elvárásként egy-egy dalért:

Ezt azoknak üzenem, akik "feat-elni" szeretnének velem… vagy dalt íratni. Félmillió forint az ára! Tehát, ha nincs minimium 500 000 forintod erre a célra, akkor ne is írj rám! Valószínű, hogy sokan nem fognak felkérni, de így oltani se, hogy így báttya… úgy báttya… a zseb meg üres! 

– írta a zenész.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!