Felháborodás

2023.02.23. 18:08

Elmaradt a beígért online koncert, koldulással vádolják Beatet

Újabb botrányba keveredett a balassagyarmati gyökerekkel rendelkező Fehér Tibor, Beat.

Nool

Ahogy arról portálunk is beszámolt, a Fekete Vonat sikertelen nagy koncertje után a zenész tervei között szerepelt, hogy online műsorokat tartson, és kimondottan csak a közönségnek zenéljen. A produkciókhoz becsületkasszát szeretett volna csatolni, hogy visszajelzést kapjon a közönségétől. Beat február 15-ére hirdette meg a fizetős online koncertet, ám még aznap közölte rajongóival: el kell halasztania, mert nem gyűlt össze elég pénz. 

A bejegyzés alatt tucatnyi rajongó akadt ki, többen átverve érzik magukat, sokan éles kritikát is megfogalmaztak.

A mai világban egy online koncerthez egy olyan embernek aki zenével foglalkozik nem tudom miért kell egyáltalán pénz, hogy csináljon egy ilyet... ráadásul előre utalással... ez elég nagy kéregetés így... 

– írta egyikük.

De aki elutalta a pénzt előre, azzal mi lesz? Nem kellene visszaadni “Tesó”azt a pénzt inkább? Így azt a kevés embert is elmarod magad mellől, aki maradt... szégyen!

– írta egy másik rajongó.

Ugyanannyi esélye volt "feltörni" amennyi L. L. Juniornak, ehelyett mindenféle online koncertekre hivatkozva koldul különböző portálokon, és mindenki hibás csak ő nem.

– fogalmazott egyikük.

A rapper azóta sem tájékoztatta követőit arról, hogy mi lesz a már előre kifizetett összegekkel, és arról sem, hogy mikor tartja meg az elmaradt online koncertet. 

Legutóbb arról számoltunk be, hogy a nehéz anyagi körülmények között élő rapper lopás áldozata lett, félmilliókat érő kabátjait tulajdonították el a saját otthonából. Beat feljelentés tett a rendőrségen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!