Celebmustra

2022.08.21. 20:01

Születésnap, költözés és utazás - Ez történt a héten a Nógrád megyei celebekkel

Nógrád megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Nool

Forrás: TV2

Fellépés kedvéért jött ki a zárt osztályról Gáspár Győző, de rossz hírt kapott

Győzike egy pár napos elvonulás után elég erőt érzett magában ahhoz, hogy újra színpadra álljon, azonban a koronavírus közbe szólt. Völgyi Zsuzsi koronavírus-tesztje ugyanis pozitívat mutatott. Természetesen a koncertet nem mondták le, bár Győzike is nagyon ideges és szomorú volt, úgy döntöttek, hogy Kunovics Katinkával ketten megcsinálják a várva várt bulit. 

Szörnyű fájdalmakkal küzd Gáspár Bea

Szörnyű fájdalmakkal küzd Gáspár Bea, akinek egy véletlen mozdulat után becsípődött a dereka és azonnali kórházi ápolásra szorult. Mint kiderült Gáspár Bea a Hal a tortán forgatásáról hazaérve, a taxiból kiszállva csuklott össze. A közeli étterem dolgozói siettek a segítségére, és értesítették Győzikét, aki bevitte a Péterfy kórházba. 

Születésnapját ünnepelte Radics Gigi

Még mindig szemtelenül fiatal az endrefalvai származású énekesnő, aki a napokban ünnepelte a 26. születésnapját. A boldog anyuka Facebook oldalán köszönte meg a családjának, a barátainak és a rajongóinak a köszöntéseket.

Izraelbe utazott Oláh Gergő

A karancslapujtői származású énekes a húgát látogatta meg Tel-avivban a napokban. A családi látogatásról egy közös képet is megosztott a Facebook oldalán, amelyen felesége Niki, testvér Dzsenifer és húga választottja látható.

Ennyi volt, nem bírta tovább: elmenekült testvére elől Gáspár Győző

Nem csitul a családi viszály, Győzike döntött, elege lett testvéréből, nem bírt tovább a szomszédságában lakni. A showman feleségével, Beával és két lányukkal, Evelinnel és Virággal elhagyták Nógrád megyét, és Budapestre költöztek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!