Ünneplés

2022.08.20. 11:54

Még mindig szemtelenül fiatal, születésnapját ünnepelte Radics Gigi

Radics Giginek boldogan telt a születésnapja, rengetegen kedveskedtek neki.

Nool

Forrás: gigiradics.com

Még mindig szemtelenül fiatal az endrefalvai származású énekesnő, aki a napokban ünnepelte a 26. születésnapját. A boldog anyuka Facebook oldalán köszönte meg a családjának, a barátainak és a rajongóinak a köszöntéseket.

 

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, hogy gondolt rám ezen a napon! Hálás vagyok a családomért a barátaimért és a rajongóimért. Köszönöm

 

- reagált a jókívánságokra az énekesnő. 

Radics Gigi 1996. augusztus.17-én látta meg a napvilágot. Tehetségét apukája ismerte fel, amikor Gigi hatéves volt. Idén már tíz éve annak, hogy az endrefalvai származású énekesnő megnyerte a Megasztár című tehetségkutató műsort. Azóta a legnagyobb hazai fesztiválok fellépője, de adott már koncertet Amerikában, Ausztráliában, Új-Zélandon és szerte Európában is. Az utóbbi években a magánéletében is rengeteg változáson ment keresztül, és a legfontosabb dolog is megtörtént vele, amely egy nővel történhet, a kis Bella Szófia anyukája lett. Ez pedig most mindennél fontosabb számára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!