Búcsú

2022.02.15. 14:01

Nem barátkozni érkezett az Exatlonba Adu Laci

Miután könnyes búcsút vett társaitól az Exatlonból távozni kényszerülő Adu László, elmesélte a játékával kapcsolatos érzéseit a műsor riporterének. Laci nem titkolta, nem barátkozni érkezett a versenybe.

Nool

Forrás: TV2

Hétfő este beszámoltunk róla, hogy egészségügyi állapota miatt az orvosok úgy döntöttek, hogy nem folytathatja tovább az Exatlont a Nógrád megyéből származó Adu Laci.

A versenyző és társai is egyaránt megdöbbentek a lesújtó hír hallatán, hisz mindvégig bíztak abban, hogy elmúlnak majd szédülési rohamai. Ez azonban sajnos nem így történt, kiderült, hogy komolyabb kivizsgálásokra is szüksége van az exatlonistának.

Miután Laci elköszönt társaitól a műsor riportere, Nagy Réka faggatta ki őt az elmúlt három és fél héthez fűződő érzéseiről.Részben nagyon kellemetlen dolog az, hogy egyfajta sérülés miatt kell abbahagynom ezt a játékot. Úgy gondolom, hogy több lett volna bennem, mint ilyen rövid idő után kiesni, de mindennek megvan a maga oka.

– mondta, majd arra a kérdésre, hogy mit adott neki ez a játék, hozzátette, hogy megtisztelő volt számára a legjobbak legjobbjai között játszani. Az Exatlon Hungary All Star évadának ugyanis épp az az egyik legfőbb sajátossága, hogy a korábbi évadok legeredményesebb játékosait hívták abba vissza a műsor készítői. Laci nagyon sajnálja, hogy nem sikerült a döntőig menetelnie, de reméli, hogy mielőbb meggyógyul. Sőt mi több, ha lehetősége adódik, szeretne akár újra kiutazni a játék helyszínéül szolgáló Dominikai Köztársaságba és újra pályára állni. 

Csapattársaihoz fűződő kapcsolatáról elmondta, hogy rövid szereplése során nem volt sok ideje barátságokat kötni, ebből adódóan nem került hozzá igazán közel senki a játékosok közül. Megfogadtam a páromnak azt, hogy nem barátkozni jövök ki, hanem megnyerni ezt a játékot.

A verseny további kimenetelével kapcsolatban elmondta, csapattársának, Herczeg-Kis Bálintnak minden lehetősége adott ahhoz, hogy megnyerje az Exatlon idei évadát. Többször is említettem már, hogy ez a srác erre a játékra született

Ugyanakkor hozzátette, hogy jó esélyeket lát arra is, hogy a szintén a Kihívókat erősítő Rozs Gergely is szép eredményeket tud majd elérni. Úgy érzi, a győzelemhez leginkább az kell, hogy mentálisan erősek tudjanak maradni a játékosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!