Adu Laci

2022.02.14. 21:18

Nincs az a pénz – könnyes búcsút vett az Exatlontól a nógrádi szobafestő

Folyamatos szédülései miatt hétfőn az orvosok úgy döntöttek, hogy Adu László nem folytathatja tovább az Exatlont.

Nool

Forrás: TV2

Számos korábbi cikkünkben hírt adtunk arról, hogy a TV2 Exatlon Hungary All Star évadának Nógrád megyéből származó játékosa, Adu László súlyos szédülési rohamok miatt rosszul lett futamai során.

Adu Lacit korábban az Exatlon Hungary 2020-as évadában láthatták először szerepelni a nézők, abban az évadban egészen a Top 2-ig jutott. Aduász január 21-én csatlakozott az Exatlon idei, felturbózott évadához, ahol ezúttal nem új versenyzők játszanak, hanem a korábbi évadok szereplőit hívták vissza versenyezni. 

Az elmúlt három és fél hétben számos jobb és rosszabb időszak váltotta egymást a drégelypalánki exatlonista szereplésében. Bár rögtön a legelső műsorban rosszul lett, volt, hogy újra erőre kapott. A szédülési rohamok azonban időről időre visszatértek nála. 

A műsor orvosai mindaddig vártak, amíg láttak esélyt arra, hogy Laci felgyógyuljon. A TV2 hétfő esti műsorában azonban kiderült, hogy a versenyző egészségügyi állapota miatt további, komolyabb kivizsgálásokra szorul és sajnos nem folytathatja tovább a versenyt. 

Laci a műsor elején szembesült az őt és csapattársait is lesújtó hírrel. Bár a szíve összetört emiatt, számított a szomorú ítéletre..

Sejtettem, hogy nem helyénvaló, hogy nap mint nap megküzdenek egymással a játékosok és én nem veszem ki ebből a részemet. És nem azért mert nem szeretném, hanem mert nem tudom.

– mondta el Aduász a műsorvezető, Monoki Lehel kérdésére.

Noha remélte, hogy a 2020-as évadhoz hasonlóan idén is jó esélyekkel indulhat a versenyben, miután rátörtek rosszullétei, már sejtette, hogy idő előtt véget érhet számára az Exatlon.

Legfontosabb az egészségem, hogy minden este és reggel a kisfiam és a párom mellett kelhessek fel. Nem gondolom, hogy ér bármennyi pénzt, hogy bármilyen akadályon megszédüljek úgy, hogy leessek és akkor ott a végem. Ezt a páromék sem tudnák feldolgozni. Én ezt könnyebben fel tudom dolgozni, mint a páromék az én hiányomat.

– mondta a Nógrád megyei származású játékos.

Laci tudta, hogy az All Star évadban rendkívül erős játékostársakkal kell felvennie az iramot. Büszke magára, hisz mindaddig küzdött, amíg egészsége engedte. Az elválás azonban szívet tépő volt: társai könnyeikkel küzdve vettek Adutól búcsút. 

Adu Laci legszebb pillanatai az alábbi videóban nézhetők vissza:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!