anyaság

2020.10.15. 17:06

Először mesélt az anyaságról és kislányáról Radics Gigi

Több mint egy hete született meg az endrefalvai származású Radics Gigi és vőlegénye első gyermeke. Az énekesnő pedig egyre jobban élvezi az anyaságot.

Nool

Budapest, 2019. december 20. Radics Gigi énekes a Dívák karácsonya koncerten Budapesten, a BOK Sportcsarnokban 2019. december 20-án. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI / Mohai Balázs

Fotó: Mohai Balázs

Ahogyan arról korábban is beszámoltunk múlt héten érkezett a hír, hogy megszületett a Nógrád megyei énekesnő és vőlegénye, Mikus Áron kislánya, aki a Bella Szófia nevet kapta. Radics Gigi nagyon várta már a baba érkezését, aki végül császármetszéssel jött a világra. Szombat este pedig Instagram-oldalán számolt be róla, hogy gyermeke születéséhez Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált. Az első képeket a boldog családról az újdonsült anyuka osztotta meg a közösségi oldalán.

Megérkezett hozzànk a gyönyörűséges angyalkánk ❤️❤️❤️ Köszönöm Istenem,amiért átélhetjük ezt a...

 

A kivirult kismama most a Blikknek mesélt az anyaságról és a mindennapjaikról. A kislány szépen fejlődik, a boldog szülők pedig örömmel figyelik minden apró rezdülését.

- Minden a legnagyobb rendben, jól vagyunk, nagyon boldog mindenki. Bella pici súllyal született, de csodálatosan fejlődik, gyarapodik, már több mint három kiló – kezdte Radics Gigi.

Az énekesnő azt is elmesélte, hogy már az első vizsgálaton is túlestek a napokban. Gigi elmondása szerint nagyon izgult, hiszen mint minden édesanya számára neki is az a legfontosabb, hogy a gyereke egészséges legyen. Szerencsére az orvos mindent rendben talált: a kislány immunrendszere jól fejlődik és a hallása is tökéletes.

- Szerencsére az éjszakákkal nincsen probléma, Bella nagyon nyugodt baba – folytatja a fiatal anyuka. Gigi hozzátette, hogy bár úgy érzi minden, amit tennie kell az újszülött körül ösztönösen jön és a legtöbb teendőt egyedül intézi, nem jelent gondot számára, ha segítséget kell kérnie. A legnagyobb támaszt az énekesnő édesanyja nyújtja, aki amellett, hogy közel lakik hozzájuk, nagyon rutinos is, hiszen már felnevelt két gyermeket. Rajta kívül pedig a párjára is mindig számíthat az énekesnő.

- Áron nagyon jó apuka, de sokat dolgozik, mégis segít mindenben – tette hozzá Radics Gigi, akinek kezét nyár végén kérte meg kedvese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!