boldog párkapcsolatban

2018.10.25. 18:00

Dobó Kata munkája kész terápia

Az arca kisimult, szinte ragyog, törékeny alakja pedig mit sem változott az elmúlt húsz évben.

Fót, 2018. június 7. Dobó Kata rendezõ a Kölcsönlakás címû film forgatásán Mafilm a fóti stúdiójában 2018. június 7-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Fotó: Máthé Zoltán

Hogy a munkájában a maximumot hozza, és édesanyaként is helytálljon, le kellett mondania az önidőről. Minden perce be van osztva, mégsem panaszkodik; élvezi, hogy egészen új kaland kezdődött az életében – írja a legfrissebb Vasárnap Reggel.

Bár Katának a munka, a gyereknevelés és a párkapcsolata mellett alig marad ideje magára, és elmondása szerint fáradtabb már nem is lehetne, ez csöppet sem látszik rajta. Az arca kisimult, szinte ragyog, törékeny alakja pedig mit sem változott az elmúlt húsz évben. Állítja, hogy szó sincs semmiféle titokról: mindez annak köszönhető, hogy már huzamosabb ideje maximálisan elégedett az életével.

Nyáron fejeztük be a Kölcsönlakás forgatását, de mivel én vagyok a film rendezője, az utómunka továbbra is rengeteg időmet elviszi – kezdte a színésznő, akinek ez az első rendezői munkája. – Közben a lányom iskolás lett, ami mindkettőnknek izgalmas időszak, tele újdonsággal; remélem, jól veszi majd az akadályokat.

Szeretném, ha megbarátkozna a sulival, a tanulással, hiszen hosszú-hosszú éveket fog eltölteni az iskolapadban. És persze boldog párkapcsolatban élek, de azt a stabilitást, harmóniát, ami köztünk van Tomival (Zsidró Tamás – a szerk.), nem adják ingyen, azért dolgozni kell. Szóval, igyekszem kézben tartani mindent, azaz az életemet. Tény, hogy sok pluszfeladatot vállalok, ami némileg felborítja az egyensúlyt a magánéletem és a hivatásom között, de azon szerencsések közé tartozom, akiknek szenvedélyük a munka. És mivel a családom ezzel pontosan tisztában van, engedik, hogy boldog legyek – mondta Kata.

A színésznő a szerettei támogatásával még lelkesebben vághatott bele a Korhatáros szerelem második évadának forgatásába.

Nyár végén vettük fel az utolsó jeleneteket, több hónap munka van a hátunk mögött, de feltöltött, hogy Júlia szerepébe bújhattam. Igazi kihívás a számomra, pláne hogy forgatás közben mindig rájövök, mennyire mások vagyunk, és hogy sok mindenben irigylem a karakteremet. Egy rövid időre olyan lehetek, amilyen Dobó Kataként nem: nyers, szókimondó, aki beleáll a konfliktusokba. Én az életemben keretek közé vagyok szorítva, és csak ritkán lázadok. De a munkám felér egy terápiával!

Igazi szerelem az övék

Dobó Kata és Zsidró Tamás szerelme két évvel ezelőtt, nyáron kezdődött. És bár azóta többször is felröppentek a pletykák, miszerint eltávolodtak egymástól, erről szó sem volt. Mivel mindketten túl vannak már néhány párkapcsolati kudarcon, még inkább ragaszkodnak egymáshoz. Ráadásul megszerették a másik gyerekeit is, egy nagy családként élik a mindennapjaikat.

Borítókép: Dobó Kata rendező a Kölcsönlakás című film forgatásán, a Mafilm fóti stúdiójában 2018. június 7-én.

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában