eredményhirdetés

2021.03.23. 17:00

Lezárult a Tündérszépek 2021 megyei fordulója, íme a továbbjutók

Kedden a kora délutáni órákban megszületett az országos szépségversenyünk első körének a végeredménye. Szakmai zsűrink három, míg olvasóink egy szépség sorsáról dönthettek a megyei fordulóban.

Gerhát Karina

a Tündérszépek megyei fordulójának első helyezettje Galcsik Nikoletta, második Tőzsér Krisztina, harmadik pedig Varga Liliána lett. A közönségdíjat Molnár Melani érdemelte ki (balról jobbra)

A négy továbbjutó Tündérszép március 26-tól a regionális fordulóban Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megye szépségeivel mérettetik meg magukat. Onnan három, a zsűri által kiválasztott hölgy juthat tovább a 10 millió forint összdíjazású fináléba. Ezen kívül egy lány esélyt kap arra, hogy az ország közönségkedvenceként léphessen tovább.

Hamarosan az is eldől, hogy melyik egy, vagy két szépségért – az is előfordulhat, hogy a közönségkedvenc is Nógrád megyei lesz – izgulhatunk majd a tévéshow-val egybekötött Tündérszépek országos fináléjába. A tét most még nagyobb, hiszen a Nool.hu olvasóinak szavazatain múlik szűkebb hazánk szépségeinek sorsa. Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem nyerhetnek is, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon.

Ez a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, összesen négy sorsolás lesz, amelyeken hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

A szavazás március 22-én éjfélkor zárult le. Olvasóiktól a legtöbb szavazatot a pataki Molnár Melani kapta. A 18 éves lány idén fog érettségizni. Ezt követően a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szeretné folytatni tanulmányait. Kiskora óta táncol, többféle stílusban is kipróbálta már magát, de a hip-hop áll hozzá a legközelebb, amelyet évekig csapatban, versenyszerűen is űzött. A Tündérszépek versenyre a keresztszülei biztatására jelentkezett.

A legtöbb olvasói szavazatot Molnár Melani kapta
Fotó: Beküldött

Szakmai zsűrinkben Gubán Dóra, az előző évi Tündérszépek verseny megyei közönségdíjasa, Szabó György, a Nógrád Megyei Hírlap főszerkesztője, Sárközi Tamás, az SBTC labdarúgócsapatának kapitánya, illetve Knizse Péter, azaz Dj Pryce kapott helyet, akik három-három szépséget választottak ki.

Így alakult ki a végső sorrend, amelynek értelmében a Tündérszépek megyei fordulójának első helyezettje Galcsik Nikoletta, második Tőzsér Krisztina, harmadik pedig Varga Liliána lett.

A Tündérszépek megyei fordulójának első helyezettje Galcsik Nikoletta (fent), második Tőzsér Krisztina (jobbra), harmadik pedig Varga Liliána (lent) lett.

Gubán Dóra portálunknak elmondta, hogy nehéz volt a döntés.

– A lányokat az arc, az alak, illetve a kisugárzás alapján értékeltem, és így dőlt el a végleges sorrendem. Nagyon tetszettek Galcsik Nikoletta képei, látszott rajta, hogy nem idegen számára a kamera. Tőzsér Krisztinában pedig a karakteres arca és mosolya fogott meg – emelte ki a korábbi közönségdíjas.

– A járványhelyzet miatt idén valamivel visszafogottabb volt a jelentkezési kedv, mint a korábbi években, végül azonban bebizonyították a nógrádi hölgyek, hogy igenis bevállalósak és helyük van az ország Tündérszépei között – tudtuk meg Szabó Györgytől.

Kifejtette továbbá: sokan voltak, akik jelentkeztek ugyan, de a fotózás előtt meghátráltak. Ők óriási lehetőségektől estek el, hiszen az eddigi versenyek során már láthattuk, hogy kiadónk, a Mediaworks megmérettetése egy komoly értékkel bíró, valódi kitörési esélyt jelentő rendezvénysorozat.

– Szívből gratulálok azoknak a megyei versenyzőknek, akik vállalták a kihívást és megmutatták magukat a Nool.hu, valamint a Nógrád Megyei Hírlap olvasóinak! A közönségdíjasnak és a zsűri szavazatai alapján továbbjutónak sok sikert kívánunk a regionális és – reményeink szerint – az országos döntőben! Biztos vagyok benne, hogy az egész megye szurkol nekik és voksokkal is támogatja majd őket – fejtette ki Szabó György.

Sárközi Tamás elmondása szerint több szempont alapján választotta ki azokat a lányokat, akikre leadta a voksát.

– Az összes megyei versenyző bemutatkozó monológját elolvastam, így a külsejük mellett a belső szépségüket is megismerhettem. Nagyon szimpatikusak és csinosak, sok sikert kívánok nekik – hangsúlyozta Sárközi Tamás.

– Egy szépségverseny értékelése a zsűritagok szubjektív véleményét tükrözi. A döntés mint mindig, most is nagyon nehéz volt, de arra jutottam, hogy az indulók közül Galcsik Nikolettát küldeném az országos döntőbe – emelte ki Knizse Péter.

Hozzátette: szépségével, a remek hangulatú fényképeivel és a kamerák előtti magabiztosságával, jó eséllyel indulhat a koronáért, dicsőséget hozva Nógrád megyének.

– Molnár Melani, elbűvölő kisugárzásával könnyedén meghódította a zsűritagokat. A szépségét csak fokozza, hogy a tánc iránti szenvedélyének hála ő az egyik legsportosabb alkatú lány az idei mezőnyben. Garantáltan ott a helye a nógrádi Tündérszépek között. Kovács Natália fiatal kora ellenére otthonosan mozog a kamerák előtt, jól áll neki a reflektorfény. Látszik, hogy nem ez az első ilyen jellegű megmérettetése. Önbizalmával és bájos mosolyával levett a lábamról, úgy gondolom, helye lenne Nógrád megye legszebb lányai között – zárta gondolatait Knizse Péter.

Álmaiban sem gondolta volna

– Örömmel fogadtam a jó hírt, alig jutottam szóhoz, amikor telefonon közölték, hogy én lettem Nógrád megye közönségdíjasa. Álmaimban sem mertem volna ezt gondolni, viszont hatalmas önbizalomlöketet adott nekem a továbbiakra nézve. Köszönöm mindenkinek, akik a megmérettetés során biztattak és értékeltek. Utóbbira a következő hetekben is szükségem lesz, hiszen április 8-tól ismét versenybe szállok, amelynek szintén hatalmas tétje lesz. Eldől, hogy bekerülök-e az országos döntőbe – mondta Molnár Melani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!