Hirdetés

2023.08.17. 15:17

Szakmunkás állások Budapesten és környékén

A képzett szakmunkásokra országos igény mutatkozik, ami alól természetesen a főváros sem jelent kivételt. Ilyen típusú pozíciókkal egyebek mellett a BudapestAllas.hu kínálatában is gyakran lehet találkozni, vagyis mindenképpen érdemes ennek a portálnak is nyomon követni a kínálatát a legfrissebb szakmunkás álláslehetőségekért. Íme néhány példa a visszatérő hirdetésekre!

Nool.hu

Forrás: BudapestAllas.hu

Cukrász

Cukrász álláslehetőség már többször is előfordult a BudapestAllas.hu kínálatában. A legutóbbi ilyen lehetőség esetében az alapvető feladatokat a különböző piskóták és linzerek elkészítése, a tortatöltés és díszítés, valamint a torták szeletelése jelentette. Ezenkívül aktív támogatást kellett nyújtani a pékek számára (pl. a tészták kimérésében és formázásában), így a cukrász szakképesítéssel rendelkezők mellett a pékek is eséllyel pályázhattak erre a pozícióra. A személyes tulajdonságok kapcsán pedig az önálló és igényes munkavégzés képessége volt az alapvető elvárás.

Hegesztő

Hegesztő álláslehetőséggel szintén lehetett már találkozni a budapesti állásportál felületén. Egy korábbi hirdetésben például gépjárműgyártással kapcsolatos hegesztői feladatokra kerestek jelentkezőket, akár pályakezdőket is. Ha a tapasztalat nem is, a szakirányú végzettség megléte viszont elengedhetetlen feltétele volt az esélyes pályázásnak, ahogy a személyes tulajdonságok tekintetében a pontosság, a precizitás, az önállóság és a feladatközpontú szemlélet is. Itt kereshet hegesztő állást budapesti munkavégzéssel.

Autószerelő

Az autószerelői álláslehetőségek szintén nem példa nélküliek a BudapestAllas.hu esetében. Példának okáért egy korábbi hirdetésben autóbuszok és különleges járművek javítására kerestek autószerelő szakembert, amely pozícióval olyan felelősségek jártak, mint például a gépjárművek vizsgálata és műszaki ellenőrzése, a hibák feltárása és javítása, az olajcserék elvégzése, valamint a gépjárművek hatósági vizsgára történő felkészítése.

Ugyanezen munkáltató egyébként autóvillamossági szerelő és karosszéria lakatos pozícióra is kínált lehetőséget. A pozíciókhoz kapcsolódó elvárások mindegyik munkakör esetében ugyanúgy alakultak: szakirányú végzettségre, B kategóriás jogosítványra és legalább 1-2 éves szakmai tapasztalatra volt szükség az esélyes pályázáshoz.

Gépkezelő

Végezetül pedig a gépkezelői pozícióról sem feledkezhetünk meg, amely ugyancsak előfordulhat a BudapestAllas.hu kínálatában, ahogy arra a korábbiakban volt is már példa. Egy konténerterminálok hálózatával rendelkező vállalat keresett jelentkezőket erre a pozícióra, ahol is a feladatokat az emelőmunkák elvégzése, illetve a konténerek utasítás alapján történő áthelyezése jelentette. A munkakör betöltésének alapvető feltétele volt a gépkezelői és a B kategóriás jogosítvány megléte, ami mellett fizikai alkalmasságra, műszaki beállítottságra és megbízhatóságra is szükség volt a helytálláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában