Értékelés

2024.02.10. 20:04

Szánthó Miklós: három lényeges különbség van a magyar jobboldal és a magyarországi baloldal között (videó)

Az Alapjogokért Központ vezetője szerint a jobboldalon a hibáknak következménye van, míg a baloldalon a bűnökért még dicséret is jár.

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója sajtótájékoztatót tart az amerikai republikánus tábor budapesti konferenciájáról a szervezet fõvárosi székhelyén 2022. január 26-án

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Három lényeges különbség van a magyar jobboldal és a magyarországi baloldal között – erről tett fel videót a közösségi oldalára Szánthó Miklós. Az Alapjogokért Központ Novák Katalin és Varga Judit lemondása kapcsán elemezte a helyzetet. Értékelése szerint a jobboldalon jó és felelősségteljes politikusok vannak, ilyen Varga Judit és Novák Katalin is (ez az első különbség), de a jobboldalon a hibáknak következménye van, míg a baloldalon a bűnökért még dicséret is jár (ez pedig a második különbség). Szánthó Miklós szerint Magyarország nem lehet következmények nélküli ország.

Az Alapjogokért Központ vezetője szerint a harmadik, és legfontosabb különbség, hogy a magyar jobboldal mindig is kiállt a családok és a gyermekek védelme mellett, a pedofilokkal és a pedofíliával szemben. – Míg a baloldal a gyermekbántalmazó Daniel Cohn-Bendittel árult egy gyékényen, emellett pedig nem támogatták, hogy a pedofilokra Magyarországon súlyosabb büntetés vonatkozzon, nem támogatták a gyermekvédelmi törvényt sem – jelezte Szánthó Miklós. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában