Pedofilbotrány

2023.06.21. 17:52

Kocsis Máté: kiderült, hogy mit csinálnak a Szikra Mozgalom tagjai, ha éppen nem civileket vernek (videó)

A Jámbor András által alapított Szikra Mozgalom körül kirobbant pedofilbotránnyal összefüggésben a politikai felelősség mindenképpen fennáll a párbeszédes országgyűlési képviselő esetében – jelentette ki a Hír TV-nek nyilatkozva Kocsis Máté. A Magyar Nemzet megkereste Jámbor András párbeszédes országgyűlési képviselőt, a Szikra Mozgalom alapítóját, ám nem reagált a feltett kérdésekre. A Mediaworks riporterének néhány napja sikerült megszólaltatnia a politikust, aki kizárólag azt ismételgette, hogy semmi köze az ügyhöz.

MW

Jámbor András Imre, a Párbeszéd képviselõje felszólal a Magyarország biztonságát szolgáló egyes törvények módosításáról szóló javaslat általános vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2022. október 26-án

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

„Soha semmi jót nem feltételeztem ezekről a piszkokról a Szikra Mozgalomban” – fogalmazott Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője kedden a Hír TV Napi Aktuális című műsorában. Mint mondta, ezek ugyanazok a radikális baloldaliak, akik pár hónappal ezelőtt az antifasiszta elvbarátaikkal civil embereket vertek az utcán. Leszögezte, ezek tőrőlmetszett kommunisták, a régi leninista–bolsevista világnak az utódai.

„Pár hete Jámbor András bevitt a Parlamentbe egy aktivistát, akitől nekem bocsánatot kellett volna kérnem, holott nem mondtam róla semmit” – emlékeztetett. Hozzátette, most ugyanennek az aktivistának a lakásán találtak pedofil képeket. 

Ez jó játék, hogy soha senkinek nincs semmi köze a baloldalon. Lackner Csabának sem volt semmi köze a drogozáshoz, Bajnai Gordonnak és Ficsor Ádámnak sem volt semmi köze a külföldi pénzekhez, meg Jámbor Andrásnak sincs semmi köze ezekhez a gyermekpornográf-felvételekhez. A baloldalon senkinek semmihez nincs köze, ha valami probléma van

– rögzítette a frakcióvezető.

Kitért arra, hogy a pedofilbotránnyal összefüggésben Jámbor András esetében mindenképpen megáll a politikai felelősség, ő hurcibálta a hóna alatt ezeket az aktivistákat.

Most legalább kiderült, hogy mit csinálnak a Szikra Mozgalom tagjai, ha éppen nem civileket vernek

– jelentette ki Kocsis Máté.

A teljes cikk ITT olvasható el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában