digitalizáció

2019.05.16. 14:27

Tudni kell lépést tartani a rohamosan gyorsuló fejlődéssel

A Modern Vállalkozások Programja keretében indított Vállalkozz digitálisan! című rendezvénysorozat soron következő állomásának adott otthont a napokban az Ipoly Erdő Zrt. balassagyarmati székháza.

Sz. K.

Hasznos tanácsokat kaphattak az érdeklődők

Forrás: N.M.H.

Fotó: Torjay Attila

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett esemény középpontjába az aktív pihenést érintő digitális átalakulás került, de szó esett a panziómenedzsmentről, az internetes jelenlét fontosságáról és a digitalizáció vendéglátásban betöltött szerepéről is. Az érdeklődők választ kaphattak arra, hogyan tud egy kisebb vállalkozás lépést tartani a felgyorsult digitális fejlődéssel, hogyan lehet a digitalizációval pótolni a hiányzó munkaerőt, milyen szolgáltatások érhetők el az MFB (Magyar Fejlesztési Bank) Pontokon és arra is, hogyan juthatnak hozzá 35 plusz 5 százalékos vissza nem térítendő pályázati forráshoz ezen célok elérése érdekében.

Hasznos tanácsokat kaphattak az érdeklődők
Fotó: N.M.H.

A program részeként weboldalkészítő, valamint panzió-menedzsment-szoftvereket és felhő alapú megoldásokat kínáló vállalkozások is bemutatkoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!