Fotópályázat

2019.02.02. 11:01

Díjátadás: a Balatonra készül a győztes nógrádi házaspár

Nemrégiben lezárult az Év párja megyei fordulója. Varga Ottó főszerkesztő és Vida Károly megyei üzletszervezési vezető pénteken hivatalosan is átadták a megjelent pároknak díjaikat.

P. B.

A győztes pár Varga Ottó főszerkesztővel (balra)

Forrás: NMH

Fotó: Heegedűs Márk

Más elfoglaltságok miatt nem mindenki tudott részt venni rajta. A győztes párral, Telek-Malovecz Biankával és párjával, Tamással a verseny kimeneteléről és remekül sikerült esküvői fotójukról beszélgettünk. Mint megtudtuk, a motoros tematikájú esküvői fotó nem volt véletlen, ugyanis mindketten imádják a motorozást. Bianka gyermekkora óta a kétkerekűek szerelmese, míg párja, Tamás 2006-ban kezdte ezt a sportot.

A győztes pár Varga Ottó főszerkesztővel (balra)
Fotó: Heegedűs Márk / NMH

– Számunkra egyértelmű volt, hogy motoros fotó is lesz az esküvői albumban – mondták mosolyogva.

A házaspártól azt is megtudtuk, hogy nyolc éve alkotnak egy párt, éppen Bianka születésnapja kapcsolatuk kezdő dátuma. Bianka és Tamás 1290 szavazattal nyerte meg versenyünket. Kíváncsiak voltunk, hogyan sikerült ennyi szavazatot gyűjteniük.

– Mi is és ismerőseink is többször megosztottuk a szavazást egy közösségi oldalon. Nagyon örültünk, ugyanis a motorosközösség is összefogott értünk, ők is buzdították az embereket a voksolásra.

Bianka és Tamás rengeteget utazik két keréken. Külföldön és itthon is szeretnek kirándulni, ezért is örültek nyereményüknek, amely egy romantikus utó­nászút a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spa szállodába, ahová – ha az időjárás engedi – lehet, hogy motorral érkeznek majd.

A második helyezetteknél csak Tóthné Kotroczó Barbara képviselte a párt
Fotó: Hegedűs Márk / NMH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában