balesetek

2019.02.16. 11:33

Egy nap alatt hat baleset is történt Nógrád megye útjain

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és négy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

nool.hu

Fotó: police.hu

Egy 48 éves férfi közlekedett Skoda típusú személygépkocsijával február 15-én 6 óra körül Pásztón, a Csillag téren, amikor egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy ott áthaladó nőt. A gyalogos az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

Egy 20 éves férfi közlekedett Toyota típusú személygépkocsival Jobbágyiban, az Apponyi úton 17 óra körül, amikor haladása során későn vett észre egy előtte lassító és balra kanyarodó Opel típusú autót, majd annak hátulról nekiütközött. A baleset során egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Salgótarjánban, az Ybl Miklós úton közlekedett Ford típusú személygépkocsival egy 20 éves férfi február 16-án 2 óra 30 perckor, amikor egy parkolóban egyenesen haladva, járművének elejével nekiütközött egy ott szabályosan várakozó Toyota típusú személygépkocsi hátuljának. A baleset során személyi sérülés nem történt. A helyszínre érkező rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondás vizsgálatot végeztek, mely pozitív eredménnyel zárult. A hatóság tagjai az ellenőrzés során továbbá megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A megye közútjain a rendőrök további három anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!