Torna

2024.04.19. 11:19

Kulisszatitkokat árult el ruhájáról a nógrádi kötődési olimpikon (videó)

A 40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokságot, hazánk idei egyik legnagyobb sporteseményét május 22. és 26. között bonyolítják le a Papp László Budapest Sportarénában. Pigniczki Fanni, a nógrádi kötődésű tornász, olimpikon már a második budapesti kontinensbajnokságán bizonyíthat majd. Kulisszatitkokat árult el egyedi, gyönyörű ruháiról egy videóban.

Lukács Zsófia

Sűrű a programja a második olimpiájára kijutó világbajnok és Világjátékok-érmes ritmikus gimnasztikázónak, Pigniczki Fanninak, aki a napokban tovább készül a hazai rendezésű ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságra.

A második budapesti kontinensbajnokságán bizonyíthat majd a nógrádi kötődésű olimpikon
Forrás: Magyar Torna Szövetség

– Az a tervem, hogy amikor az Eb előtti finisben leszünk, ott már semmivel sem szeretnék foglalkozni, csak a hazai rendezésű kontinensbajnoksággal. Addig a versenyek és az edzések mellett a vizsgáimat is le szeretném zárni – nyilatkozta a Magyar Torna Szövetségnek az MTK kiválósága, aki Tokió után a párizsi olimpiára is kijutott.

A tornásznak ez lesz a második budapesti Európa-bajnoksága

– 2017-ben Budapesten vehettem először részt felnőtt Eb-n, hatalmas élmény volt hazai közönség előtt versenyezni. Akkor labdával és szalaggal indultam. Most is hasonló hangulatra számítok. Persze azóta eltelt jó pár év, és más pozícióból várom már a világversenyt – fogalmazott a vb-bronzérmes klasszis.

A Magyar Torna Szövetség által készített videón Pigniczki Fanni kulisszatitkokat is elárul karika- és szalag dresszeiről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában