Labdarúgás

2024.04.11. 13:00

Győzött és előzött a tabellán az Érsekvadkert a vármegyei I. osztályban

A tizennyolcadik fordulóból elhalasztott meccset pótoltak szerdán a vármegye egyben.

Stefán Antal Krisztián

Az Érsekvadkert (zöldben) győzni tudott a Berkenye ellen

Forrás: Nool | Archív fotó

Fotó: Hüvösi Csaba

Vármegyei I. osztály, 18. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Érsekvadkert SE – Berkenye SE 2–1 (1–1)
Érsekvadkert, 100 néző, vezette: Ordasi I. P. (Molnár L., Pál A.)
Érsekvadkerti SE: Flamich – Juhász M., Vasiljevic, Girán, Márkus – Lukáts, Tóth Sz., Büki – Orovecz, Hamar (Juhász Gy.), Kispéter (Nádasi). Vezetőedző: Nyikos József.
Berkenye SE: Maruszki – Sipos B., Földvéri Sz. (Selmeci Á.), Földvári D., Gyenes – Keresztes M., Rusvay, Rottek, Illés – Selmeci T, Hesz.
Gl.: Lukáts (9.), Orovecz (89.), ill. Illés (16.). Sárga lap: Kispéter, ill. Keresztes M., Selmeci Á., Földvári D., Illés.
Nyikos József: – Magunknak tettük nagyon nehézzé a meccset, de hozzáteszem, a Berkenye a jelenlegi helyzetében azt játszotta, amit kell. Óriási mezőnyfölényben fociztunk. Rettentő sok helyzetet alakítottunk ki, amiket sorra elpuskáztunk. A kapott gólunk egy nagyon buta hibából jött, magunknak hoztuk össze. Azt mondom, sokkal nagyobb arányban kellett volna nyernünk, még úgy is, hogy a vendégek alázatosan, úgy futballoztak, ahogy az ő helyzetükben kell. A lényeg, hogy végül is meglett a három pont. Ahogy mondtam a múltkor is, az ilyen, nehezen összejövő győzelmek, nagyon értékesek lehetnek a végelszámolásnál.
Rusvay Gergely: – Nagyon sajnálom a csapatot, mert nagyot küzdött és csak az utolsó percekben befújt büntetővel tudott nyerni a jó erőkből álló Érsekvadkert. Büszke vagyok a srácokra, mert szívüket-lelküket kitattk a pályára, pedig csak tizenketten voltunk. Sok sikert kívánunk a vadkerti együttesnek.

A bajnokság állása:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában