Labdarúgás

2024.04.17. 12:48

Ismét nyert az SKSE öregfiúk együttese

Szombaton az SKSE öregfiúk labdarúgó csapata Szarvasgedén vendégszerepelt.

Nool.hu

Tavaszias időjárás kíséretében csaptak össze a csapatok a barátság jegyében. Szépszámú közönség előtt rendezték a találkozót, amely remek összecsapást, de kevés gólt hozott. Az első félidőben a hazaiak vezettek veszélyesebb akciókat, míg az egyik letámadásukat követően meg is szerezték a vezetést. A vendégek a második félidőben jobban koncentráltak és megfordították az eredményt, így korrekt játékvezetés mellett, a kohászok megérdemelten nyertek a sportszerűen küzdő hazai zöld-fehér gárda ellen.

Szarvasgede – SKSE öregfiúk 1–2 (1–0) 
Szarvasgede. Játékvezető: Kiss Gyula, Pintér Balázs.

Szarvasgede: Markolt – Mlinárcsek, Fűrész, Smid, Bacskai, Csorba P., Márta, Burbiczki, Kocza, Borsi, Csorba J. Csere: Bódi, Divald, Gere, Hajdú, Kajzinger, Lászlók, Molnár, Pásztor, Pintér T., Pintér Zs., Vincze. Csapatvezető: Divald Szabolcs.

SKSE öregfiúk: Babják – Egeresi, Bozó, Juhász, Jambrik, Rusznyák, Balázs, Grúz, Szabó Sz., Sze-les, Tábori. Csere: Bartus, Fekete, Fülöp, Gaál, Szabó I. Csapatvezető: Németh Csaba.

Góllövő: Molnár, ill.Bartus, Grúz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában