Vitalitás

2024.03.23. 10:44

Több sportágban is bizonyítanak a gyarmati fiatalok az országos diákolimpián

Elsőként jutottak tovább több sportágban is a balassagyarmati Vitalitás SE kajakosai. Mezei futásban, úszásban és fekvenyomásban is képviselik Nógrádot az országos diákolimpián.

Lukács Zsófia

Jól szerepeltek a fiatalok

Forrás: Facebook/Vitalitás SE

"Vitalitás SE kajakosai az országos diákolimpián Nógrád vármegyét, Balassagyarmatot, és a Balassagyarmati Dózsa György Általános Iskolát, a Nógrád Vármegyei SZC Szent-Györgyi Albert Technikumot képviselik a következő hetekben több sportágban is. A regionális mezei futóverseny után a vármegyein is egyéniben 1-3. helyezést értek el, csapatban pedig elsők a fiúk: Balázs Levente, Ódor Barnabás, Kenyeres Donát, Cseri Ákos, Uram Kristóf, valamint Ódor Benedek, Cseri Áron és Korbely Krisztián. Az Mezei Futóbajnokság Országos Diákolimpián a többiek szurkolása mellett 23 kajakosnak is szoríthatunk még" – adta hírül a Vitalitás SE.

Kiemelték, hogy úszásban váltóban is elsőként jutottak tovább az országos megmérettetésre. Mindemellett a hétvégén részt vesznek az Országos Fekvenyomás Diákolimpián is.

Hozzátették, hogy a magyar bajnok dobogós kajakosok SUP-on is nyertek már országos bajnokságot. Közülük 7-en nyerték el Balassagyarmat jó tanuló jó sportoló címet az elmúlt években. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában