Evezés

2024.01.02. 08:38

Kiváló eredményekkel zárták az évet a gyarmati kajak-kenus versenyzők

Egész évben csillogtak az érmek a Prima-díjas Vitalitás Sportegyesületnél. A Kajak-kenu-sup szakosztály versenyzői is remekeltek a sportágban.

Lukács Zsófia

14 számban lettek magyar bajnokok, Magyar Kupa győztesek és még nagyon sok dobogós eredmény is született.

Fotó: Beküldött

–A Vitalitás SE kajak-kenus-supos versenyzőivel karácsonyi évzáró ünnepséget tartottunk nemrégiben. Ünnepeltük, hogy sikerült egy álom, kicsiként egy nagy álom. Az Magyar Kajak-Kenu Szövetség országos bajnoki pontversenyében a 20.helyen zártunk. Ez fantasztikus eredmény, gratulálunk minden sportolónknak aki ebben részt vett – fejtette ki Ulveczki Edina, a Vitalitás Sportegyesület kajak-kenu szakosztályának vezetője. Hozzátette, hogy 14 számban lettek magyar bajnokok, Magyar Kupa győztesek és még nagyon sok dobogós és szép eredmény született. 

 – Lett 3 kölyök és 1 serdülő kajakos válogatottunk is. Az eredményesség mellett fontos kiemelni, hogy óriási öröm egy ilyen közösségben dolgozni, a csapat tagjának lenni-együtt fejlődni, az élményeket közösen gyűjteni. Köszönet jár természetesen a szülőknek is, akik végig mellettünk álltak – emelte ki a vezető.

Köszönetét fejezte ki a Vitalitás egyesületnek, Balassagyarmat önkormányzatának

–Hálásak vagyunk mindenkinek aki segítette az egész éves munkánkat, akik hittek bennünk és bátorítottak akár csak egy jó szóval, vagy pozitív energiával folyamatosan mellettünk álltak. Ez az év így lett együtt sikeres. Az ünnepi pihenők után folytatjuk, a sokoldalú felkészülésünket – fogalmazott Ulveczki Edina.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában