Nool.hu videó

2024.03.11. 19:50

Nagyszabású pankráció show kezdődött a salgótarjáni dojoban (fotók, videó)

Az XWP-Pankráció kilencedik alkalommal rendezte meg a hétvégén a Fight Night műsorát a salgótarjáni dojoban.

Bakos László

Kilenc mérkőzésen izgulhattak és szurkolhattak a sportágat értő és szerető rajongók

Fotó: Vendel Lajos

Ezen a shown kezdődött meg a 32 fős Hardcore Tournament elnevezésű műsor, ezúttal kilenc mérkőzésen izgulhattak és szurkolhattak a sportágat értő és szerető rajongók. Az estét az új szpíiker, Rajmi Viski nyitotta meg, aki egész este remek hangulatban tartotta a közönséget.

Az este első mérkőzését Coolkid Martin és a KFT. vezetője, Don Amon vívta. Utóbbi harcos győzelme után azt is elmondta, hogy pályázik az XWP főövére és a hardcore övre is, ezért követel egy visszavágót Maverick ellen.

A második összecsapáson egy eddig ismeretlen arc tűnt fel a szorítóban Attila fejedelem személyében, akinek igencsak a Samoai tank, azaz Ozzy Spencer adta fel a leckét. Attila mindent megpróbált, de a tapasztalat felülkerekedett az elszántságon.

Ezután a svéd szupermoddell, azaz Svedberg és a bíróból lett szupersztár Kristóf esett egymásnak. Úgy tűnik, Svedberg ismeri azt a mondást hogy a cél szentesíti az eszközt, ezúttal a hajlakkját vette segítségül, így kétvállra fektette Kristófot.

Oláh Eriket a sokak által ismert Rocksztár Danny Roxx várta a ringben, utóbbi pankrátor a semmiből fordított és keresztül küldte Eriket egy asztalon.

A KFT új tagja, Blaze és Rufus is izgalmas meccset vívott, a csapat új embere is bezsebelt egy győzelmet.

Grúziából érkezett Salgótarjánba Bestico, aki a helyiek kedvencével, Ron Corvus-szal csapott össze. Corvust állandó követője, Pista kísérte a ringbe egy fegyverekkel teli bevásárlókocsival. Bestico mindent megpróbált és lerakta névjegyét, de mindhiába, hiszen a mérkőzést Ron Corvus nyerte.

Vincze Beni nézett szembe a KFT oszlopos tagjával, a Jónással. Izgalmas mérkőzést láttak a nézők egy brutális fordulattal, Jónás az egyik asztalon fojtotta Vincze Benedeket. A KFT mindenki tudtára adta, hogy nem állhat az útjukba senki.

A hazaiak másik kedvence, O.G. Oláh Gyuszi és Chris Dice ellen szállt szorítóba. Chris Dice feladta a leckét a hazai "szupersztárnak", de még ez is kevés volt, O.G. ugyanis meglepte ellenfelét a közönség nagy örömére.

Az este utolsó meccsén Gulyás Öcsi és a Fantom feszült egymásnak. Ment az adok-kapok, a srácok nem maradtok egymás adósai. A végén Gulyás Öcsi kezét emelték magasba. A Fight Night 10. részét április 13-án rendezik, ahol folytatódnak tovább a Hardcore Tournament összecsapásai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában