Labdarúgás

2024.03.24. 16:16

Közel állt az újabb pontszerzéshez az SBTC együttese Cigándon

A Salgótarjáni BTC együttese vasárnap délután játszotta újabb bajnoki mérkőzését az NB III. osztály, Észak-keleti csoportjában, amely alkalmával a Cigánd gárdájának otthonában léptek pályára 14 órás kezdéssel.

Nool.hu

A mérkőzés első percétől a hazai csapat próbálta irányítani a játékot, de helyzeteket csak a salgótarjániak hibáit követően tudtak kialakítani. A fegyelmezetten védekező vendégek csupán az ellentámadásaik által tudtak veszélyeztetni, de az első játékrész végén a cigándiak kerültek előnybe egy újabb salgótarjáni figyelmetlenséget követően.

A fordulás után nagy erőkkel támadott a fekete-fehér gárda az egyenlítő találatért, de a helyzeteik sorra kihasználatlanok maradtak, hiszen az utolsó passzoknál nem koncentráltak megfelelően.

A mérkőzés hajrájában is a vendégek támadtak többet, de nem sikerült kiegyenlíteniük az élcsapat otthonában, így pont nélkül kellett távozniuk Cigándról.

NBIII. osztály, Észak-keleti csoport, 21. forduló:
Cigánd SE – SBTC 1–0 (1–0)
Cigánd, Városi Stadion, 110 néző.
Vezette: Muhari G. (Halmai K., Benkő R.)
Cigánd: Popovics - Pap, Kőrizs (Motkó, 69.), Misák (Tóth G., 59.), Girdán (Erdei, 46.)- Kardos, Tóth M., Juhász, Kovács (Horváth, 59.) - Vass, Kelemen (Silling, 76.). Vezetőedző: Bogdanovic Igor.

SBTC: Szalay - Klajban (Filkor M., 87.), Sulyok, Kálmán (Petrecsko, 50.), Palkovics - Tarlósi P., Molnár, Csáki (Boros, 46.), Filkor B. (Jacsó, 62.), Benkő - Tarlósi M. (Csifó, 46.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Gl.: Kelemen (44.). Sárga lap: Klajban.

Bogdanovic Igor: – A legfontosabb számunkra a három pont megszerzése, ami sikerült. Az előző hétvégén jól játszottunk, viszont most gyengébben teljesítettünk. Voltak helyzeteink, amelyeket nem tudtunk kihasználni, de megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Sebestyén Szilárd: – Az elmúlt hétvégi súlyos vereséget követően úgy érzem talpra tudott állni a csapat és egyenlő ellenfelei voltunk a hazaiaknak. Az egy pontra mindenképp rászolgáltunk volna, hiszen sokat tettünk az egyenlítésért. Sajnos egy jogos büntetőt nem ítéltek meg a javunkra, de előre tekintünk és a következő mérkőzésünkön megpróbáljuk otthon tartani mind a három bajnoki egységet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában