Labdarúgás

2024.03.01. 15:30

Kiesési rangadóval indul a szezon a Salgótarjáni BTC számára

Vasárnap a Tiszafüred látogat majd a Szojka Ferenc Stadionba.

Stefán Antal Krisztián

Az SBTC (fehér) otthon kezdi a szezont

Forrás: Nool | Archív fotó

Fotó: Hüvösi Csaba

Vasárnap hosszú idő után folytatódnak azt NB III.-as bajnokság küzdelmei. Vármegyénk egyetlen harmadosztályú gárdája jelenleg a tizennegyedik helyet foglalja el a tizenhat csapatos bajnokságban, így kieső helyről várja a tavaszi szezont. Első idei riválisa szintén hasonló cipőben jár, mint a mieink, hiszen a tiszafüredi alakulat egy hellyel és két ponttal áll a tarjániak mögött a táblázaton.

Ennek fényében kiemelten fontos lehet a jó nyitány, hiszen egy esetleges győzelemmel elmozdulhatna a kiesőzónából Sebestyén Szilárd alakulata, míg, ha vereséget szenvednek a salgótarjániak, a két alakulat biztosan helyet cserél a táblázaton. A rivális a télen alaposan megerősítette keretét, így nem lesz egyszerű dolga Tarlósi Milánéknak ezen a derbin. Az ősszel nógrádi siker született Tiszafüreden, így reménykednek benne, hogy újra sikerül megismételni ezt az eredmény.

NB III. Észak-Keleti csoport, 18. forduló: SBTC – Facultas-Tiszafüredi VSE, Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, vasárnap, 14 óra, vezeti: Sveda M. (Urgyán A., Végh M.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában