Labdarúgás

2024.03.11. 13:00

Bánki siker a vármegyei első osztály zárómérkőzésén

Már az első játékrészben eldöntötte a pontok kérdését Kárpáti Zoltán együttese.

Stefán Antal Krisztián

Második tavaszi meccsén is győzelemnek örülhettek a Bánk-Dalnoki Akadémia játékosai

Forrás: Beküldött fotó

Ahogy korábban már írtunk róla, a tizenhatodik játéknappal folytatódtak a vármegyei élvonal küzdelmei. Ezúttal vasárnapra is maradt egy összecsapás a fordulóból, ahol Diósjenőn csapott össze a Bánk-Dalnoki Akadémia és a Berkenye. A papíron hazai együttesnek számító bánkiak végül magabiztos, hat egyes sikert aratta. Mutatjuk a részleteket!

Vármegyei I. osztály, 16. forduló:
Bánk-Dalnoki Akadémia – Berkenye SE 6–1 (4–0)
Diósjenő, 50 néző, vezette: Ordasi I. P. (Gecse Z., Homoki G.)
Bánk-Dalnoki Akadémia: Borsi – Sándor, Hajdu, Frey, Török – Tőkés (Gyebnár), Kozma – Haronisz, Szentpéteri (Tadeo) – Járvás (Szieber), Kiss K. Vezetőedző: Kárpáti Zoltán.
Berkenye SE: Földvári D. – Gyenes, Fogarasi (Debreczeni), Keresztes M., Sipos (Schlenk) – Illés, Rusvay (Selmeci Á.), Rottek, Hesz – Fábri (Maruszki), Selmeci T. (Sági). Játékos-edző: Rusvay Gergely.
Gl.: Járvás (8., 50.), Kiss K. (24., 26.), Kozma (35.), Hajdu (80.), ill. Rottek (90.). Sárga lap: Fábri.
Kárpáti Zoltán: – Nagyon jól álltak bele a srácok a mérkőzésbe, megfelelő volt a játékunk sebessége ami a legfontosabb kritérium volt előzetesen, így a három pont sorsát sikerült már az első félidőben eldönteni. A második játékrész már laposabbra sikerült, de összességében megérdemelt sikert arattunk még ilyen arányban is egy szimpatikus és végig küzdő Berkenye ellen. További sok sikert kívánok nekik!
Rusvay Gergely: – Sajnos nem tudtuk megnehezíteni a Bánk dolgát. Ugyan voltak fordulópontjai a meccsnek, de nagy műfüves pálya a sokat futó fiatal együttesnek kedvezett. Nem gondolom, hogy szégyenkeznünk kéne, ez ma így sikerült. További sok sikert a Bánknak!

A bajnokság állása:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában