Labdarúgás

2024.03.16. 09:00

A szezon egyik legfontosabb meccs következik a vármegye három délnyugati csoportjában

A listavezető éllovas fogadja a második Kétbodonyt, érdekes meccset rendeznek Bercelen. Lássuk a részleteket!

Stefán Antal Krisztián

Rangadó vár az éllovas Romhányra a Kétbodony ellen

Forrás: Nool | Archív fotó

Fotó: Stefán Antal Krisztián

Vármegyei III. osztály, délnyugati csoport, 16. forduló:

Romhány KSE (1.) – Kétbodony SE (2.)
Romhány, vasárnap, 15 óra.
A forduló slágermeccsére Romhányban kerül majd sor, ahol az aranyérem két legfőbb várományosa méri össze erejét. A romhányiak pazar formában vannak, hiszen a legutóbbi tíz fellépésükön begyűjtötték a három pontot. A bodonyiak sem panaszkodhatnak, hiszen legutóbb épp aktuális riválisuk ellen szenvedtek vereséget még október közepén. A házigazdák alaposan megerősítették amúgy sem gyenge keretüket a télen, míg a vendégek nagyon egységesek, így nagy csata alakulhat ki a három pontért, de véleményünk szerint a romhányiak az esélyesek. Tippünk: 4–2

Nőtincs SE (3.) Egyházasdengeleg FE (7.)
Nőtincs, vasárnap, 15 óra.
Nincs túl jó formában a sokáig listavezető helyen álló Nőtincs, hiszen a legutóbbi öt meccséből csak hármat nyertek meg Nagy Bencéék. Az Egyházasdengeleg teszi a dolgát hétről hétre, de most sem lesz egyszerű a pontszerzés a szimpatikus vendég együttes számára. Meggyőző hazai győzelem körvonalai kezdenek kirajzolódni. Tippünk: 4–0.

Bercel KSK (4.) Keszegi SE (5.)
Bercel, vasárnap, 15 óra.
Az aranycsata mellett a bajnokság másik nyitott kérdése a negyedik hely megszerzésével kapcsolatos. Mindkét gárda magabiztosan gyűjtögette a pontokat a közvetlen riválisokkal szemben, de az élen álló hármas ellen nem sok pontot tudtak fogni. Ezen a meccsen bármelyik fél javára eldőlhet a mérleg nyelve, de a döntetlen sem elképzelhetetlen végkimenetel. Tippünk: 1–1.

Legéndi SE (8.) – Felsőpetény SE (6.)
Legénd, vasárnap, 15 óra.
Két gödörben lévő alakulat is megmérkőzik egymással az aktuális játéknapon. A legéndiek helyzete nem túl rózsás, sima vereséggel indították a tavaszt és eddig mindössze három pontot gyűjtöttek be. A petényiek az elmúlt öt fellépésükön egyaránt vereséget szenvedtek, így rájuk férne már a siker. Mindkét gárdának lehet sansza a pontszerzésre, de talán egy fokkal még mindig a látogatók számítanak jobb együttesnek. Tippünk: 1–2.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában