Kézilabda

2024.03.23. 08:21

A Hajdúságban indul a rájátszás a Strandépítők csapatai számára

A férfiak Hajdúnánásra, a nők Debrecenbe látogatnak.

Nool.hu

A Csépe Salgótarjáni Strandépítők KC (kék) férfi együttese Hajdúnánáson indítja a tavaszi hadjáratot

Forrás: Nool | Archív fotó

Ahogy Dénes Réka beharangozójából megtudhatjuk, hétvégén megkezdődnek az NB II-es férfi és női bajnokságok rájátszásai. A Csépe Salgótarjáni Strandépítők együttesei közül a fiúk a felsőházban, míg a lányok az alsóházban folytatják az idényt.

Előbbi gárdának szombat 17 órától Hajdúnánáson lesz jelenése, ahol egyértelműen a győzelem reményében szállnak ringbe a nógrádi srácok.  Ellenfelük a Hajdúnánás Kézilabda NKFT az alapszakasz során a D csoportban játszott, ahol 14 mérkőzésből 15 pontot gyűjtött össze, melyből hármat hozott magával a felsőházba.

Szabó Tamás, a Csépe Salgótarjáni SKC játékos-edzője: – Szombaton Hajdúnánáson kezdjük a felsőházi rájátszás küzdelmeit. Kemény, kiélezett mérkőzésre számítok. Saját otthonában különösen veszélyes a hajdúsági együttes, mindenkivel szoros mérkőzéseket játszott. Három hét szünet után játszunk újra tétmérkőzést, bízom benne, hogy folytatni tudjuk a tavaszi sikeres szereplésünket és 2 ponttal gazdagodva térünk haza.

A hölgyek is Hajdú-Bihar megyébe utaznak, ahol a DVSC U21-es gárdájának vendégek lesznek. A kisloki a D csoportban kezdte meg a szezont szeptemberben, ahol 14 mérkőzés során 10 pontot szereztek, ezzel éppen csak lecsúsztak a 4. helyről és egyben a felsőházról. A találkozóra szombat délelőtt tizenegy órától kerül sor.

Forgács Péter, a Csépe Salgótarjáni SKC vezetőedzője: – Ezen a hétvégén elkezdődik az alsóházi rájátszás számunkra! Az első mérkőzésünk Debrecenben lesz az U21-es csapat ellen, akik ha teljes csapattal állnak ki jó játékerőt képviselnek és nagyon gyors kézilabdát játszanak. Nekünk minden meccs nagyon fontos a bennmaradás szempontjából és mindent meg fogunk tenni, hogy ponttal vagy pontokkal tudjunk távozni Debrecenből!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában