Labdarúgás

2024.01.03. 07:30

Új edzővel vág neki a tavasznak a Szendehely FC

Kovács Imre és a klub útjai különváltak az őszi szezont követően.

Stefán Antal Krisztián

Új edzővel készül a tavaszra a Szendehely FC (pirosban) együttese

Forrás: PogAtKov | Archív fotó

Fotó: Kovács Attila

Komoly változásokat jelentett be a vármegyei I. osztályban szereplő Szendehely FC gárdája, hiszen új vezetőedzővel vágnak neki a tavaszi szezonnak. 

Az utolsó játéknapot követően közös megegyezéssel elváltak az egyesület és a korábbi sikeredző, Kovács Imre útjai. A csapattal az előző idényben klubtörténelmi eredményt elérő mester ősszel a hetedik helyre kormányozta a szendehelyi alakulatot, azonban tavasszal már biztosan nem ő folytatja a megkezdett munkát.

Ahogy megtudtuk, az együttes vezetősége egy Nógrád vármegyében már korábban játékosként megforduló, komoly NB I-es múlttal bíró szakvezetőt bízott meg a csapat irányításával, így a Berkenyén és Nőtincsen előzőleg már megfordult, Schwarcz Zoltán lesz a gárda edzője a 2023/2024-es idény második felében. A negyvenkilenc éves korábbi kiváló középpályás 1993-94-ben tagja volt az NB I-es bajnokságot nyerő Vác FC-Samsung együttesének, majd erősítette többek között a Szolnoki MÁV, a Siófok és a Fehérvár együtteseit is, utóbbival pedig Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett 2006-ban. Schwarcz pályafutása során összesen 212 elsőosztályú bajnoki meccsen lépett pályára.

A Szendehely FC játékosai  és vezetői minden jót kívánnak korábbi mesterüknek, Kovács Imrének!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában