Teremlabdarúgás

2024.01.29. 11:00

Eldőlt a bajnoki cím kérdése a salgótarjáni teremlabdarúgó bajnokságban

Idén a SZÉF AFC jött ki győztesen a Fort Bau elleni finaléból.

Stefán Antal Krisztián

A Next Therm-SZÉF AFC csapata lett a Salgótarjáni Téli Teremlabdarúgó Bajnokság aranyérmese

Forrás: Nógrádifutball

Vasárnap játszották a helyosztó mérkőzéseket a Salgótarjáni Téli Teremlabdarúgó Bajnokságban. Idén a tavalyi szezonhoz hasonlóan most is a SZÉF AFC játszotta a döntőt a Fort Bau csapata ellen, de ezúttal előbbi együttes szerezte meg a bajnoki címet, így visszavágott a 2023-as fináléban elszenvedett vereségért. A bronzérmet a Botafogó együttese hódította el miután hatgólos csatában fektette két vállra a LAVER együttesét. A meccsek után az egyéni díjakat is kiosztották. Lássuk az eredményeket és a díjazottak névsorát!

Helyosztó mérkőzések: 11-12. helyért: Bianconeri – Pintér FC 3–5. 9-10. helyért: VGÜ – Black Silver 1–4. 7-8. helyért: Tyuhajja – Buborék Boys 7–7, hetesekkel: 9–10. 5-6. helyért: Marketing Klub – Csati Karmel 4–9. 
Bronzmérkőzés: LAVER – Botafogó: 2–4.
Döntő: Fort Bau – Next Therm-SZÉF AFC 2–3.

Egyéni díjazottak: legjobb játékos: Sándor Attila (SZÉF AFC), legjobb kapus: Babják Csaba (Fort Bau), gólkirály: Pál Gergő (LAVER), Dupák Gábor-díj: Pál Gergő (LAVER).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában